Jeste prihodim par svych zkusenosti. iPad 2 jsem kupoval pred mesicem v USA, ale zase tak strasny penize jsem neusetril (k tem $499 je nutne pripocitat sales tax, coz si ne vsichni evropane uvedomuji, kdyz se divi, jak je v americe elektronika levna). Rozhodne doporucuju Smart cover, ta vec je opravdu 'smart'.
Se zarizenim jsem vicemene spokojeny, jen me klasicky dostal Apple tim, ze tam jsou omezeni o ktery jsem nevedel, ani kdyz jsem myslel, ze me fakt nemuze nic prekvapit. Napriklad neexistuje zpusob jak do toho dostat fotku v plnem rozliseni, iTunes vsechny fotky automaticky 'optimalizuji'. Taky obcas by to mohlo byt rychlejsi, na to jaky hardware v tom je, kolikrat nekde 'kliknu' do textoveho policka a nez vybehne klavesnice, tak tam 'klikam' znovu, protoze se mi zdalo, ze dotek nebyl rozpoznan, ale on rozpoznan byl, jenom to trva vecnost. Ale porad je to to nejlepsi z tabletu co jsem videl, Android tablety se zatim nechytaji (a ze jsem jich ve statech par videl), HP TouchPad taky ne (coz me dost mrzi, WebOS fandim).
Update na iOS 5 prinese velmi prijemne novinky (napriklad multitasking gesta), tesim se.
Edit: co se tyce reklamaci, tak nejsem v tomhle nejak kovanej, ale jeste jsem nevidel pokazenej iPad (nepocitam ty mechanicky rozbity), proto jsem to taky celkem bez obav koupil ve statech.

Odpověď s citací