Takze prvni postrehy z chladice Scythe Setsugen II na moji grafice Gigabyte GTX 560Ti OC verze. S puvodnim chladicem na max. otackach (2000) 20 min. Furmarku (1600x1200 a max mozne nastaveni) a teploty se ustalily na 83 stupnich. Kdyz jsem otacky stal na 1000, tak se Furmark po peti minutach zasekl, teploty presahly 93 stupnu. Vymenil jsem tedy ten puvodni slim chladic za 12 cm Nexxus (1000 ot.) a pustil Furmark, teploty se dostaly na 86 stupnu a Furmark se zasekl. Skrin mam dobre vetranou (jeden intake 12cm a jeden outtake 12 cm fan, oba 800 otacek, skrin Fractal Design R3 Define). Takze mohu s politovanim konstatovat, ze to neni chladic, ktery by velmi tise uchladil vyssi stredni tridu grafickych karet a vys. Je mi jasne, ze Furmark grafiku pece vic nez hrani her, ale ja chci chladic, ktery projde i timhle testem, abych byl klidny.
Zaver? Nezbyva nez pockat a vyzkouset (az bude v obchodech) Accelero Twin Turbo II, a kdyz ani to nebude schopno ticheho a ucinneho chlazeni, tak budu muset holt koupit Xtreme verzi![]()