Jeste bych zkusil pripojit PC speaker (pokud ho nekde vystrachas) jestli to nahodou nevypipa nejakej beep code.... Sice pises, ze nepipa - dle fotky z webu (pokud mas revizi. 2.1) to nema zadnej integrovanej speaker...tak mozna proto ani nepipne
![]()
Jeste bych zkusil pripojit PC speaker (pokud ho nekde vystrachas) jestli to nahodou nevypipa nejakej beep code.... Sice pises, ze nepipa - dle fotky z webu (pokud mas revizi. 2.1) to nema zadnej integrovanej speaker...tak mozna proto ani nepipne
![]()
Core i5 3570K @ 4,3GHz + AC Freezer i30 | Gigabyte Z77X-D3H | 2x 4GB ADATA XPG V2 1600MHz DDR3 | EVGA nVidia GeForce GTX680 SC 2GB | SSD Kingston HyperX 3K 128GB | 2TB WD Caviar Black | Corsair GS 800W |LCD FS 23" | Logitech Performance MX | Pioneer VSX521 + Jamo D165 |
Synology DS212j | 2x 2TB WD Caviar Black |
Ford Focus ST 2.5 225HP/320Nm @ +- 250HP/330Nm
nepipa to, protoze nepipa. Speaker pripojen.
edit: jinak je to revize 0 (ta puvodni), taky bez integrovaneho speakru.
Přesně tohle se mi také během čtyř let stalo dvakrát- mám revizi 2.0. Pomohlo to, že jsem vytahal vše zapojené v desce, byl tam jen jeden paměťový modul, cpu s větrákem, grafika v pci a PS myš. Tedy žádné disky a usb zařízení ani jiné větráky kromě CPU.
Pak jsem resetoval BIOS vč. vyndání baterky na cca 20minut při vypnutém a odpojeném zdroji. Restarty jsem zkoušel mnohokrát - cca 2 hodiny jsem pokoušel bezútěšně štěstí. A pak se chytla a jela v pohodě.
Podruhé se mi to stalo nedávno, když jsem koupil C2Q a zkoušel OC. Pomohl stejný postup. Při bootování najížděla na mnou upravený bios, větrák totiž točil pomalu. Po tom, co se chytla, větrák jel naplno.
Evidentně si někdy nesedne nastavení BIOSu, mají tam nějakou haluz.
Držím Ti palce!
Naposledy upravil Jsykora; 07.06.2011 v 15:36.
R7 3700X | Gelid Scirocco | Gigabyte B550 Aorus Pro AC | Gigabyte RX480/8GB | Ripjaws 2x16GB DDR4 3200MHz cl16 | SSD 500GB Samsung 970EVO nvme | SSD 1TB Micron | 1TB Samsung EcoGreen F2 | Asus BR-04B2T | Corsair AX760 | AKASA Eclipse
Tak tedy bez pameti piska. Nepritomnost grafiky zadnou akci nevyvola.
Budu jeste tedy zkouset dal clear cmos nez se pustim do pajeni.
vypájení biosu by nemělo pomoct .. a deska by z druhého biosu měla najet automaticky, nebo po nějakém speciálním úkonu (tuším podržet reset 10 sekund? už si to nepamatuju)..
zkoušel jsi druhý pcie?
775 reborn.. X48 & E5200 (THX 2 Frost), zatím pouze @4,9GHz na vzduchu i vodě + prcek Fujitsu Lifebook P8020
plan byl takovy, ze bios odpajim a pak preflashuju dle navodu co tu postoval Rayer.
Nepovedlo se, desku jsem definitivne odepsal.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)