Citace Původně odeslal Hombre-CZ-
Citace Původně odeslal jago
Podle mě tento začarovaný kruh řeší koupě karty od Ati,ale s nějakou dobrou(spolehlivou) značkou ...víc peněz,míň problémů.Jinak můj RáĎa faká na 1

...Jinak ten problém co se tu řeší...težko říct jestli to vězí ve špatné sérii nebo něco podobného,ale když někomu ty karty fakají a někomu né,tak to vypadá spíše na problémy jednotlivých značek nebo kusů,házet celou ATI do jendoho pytle?!!...Ati nemůže za to,jak kdo vyrobí její karku,ikdyž je fakt,že Nvidia má takovýchto problémů podstatně míň...ale....
Ja nevim,ale thread o ruznych probleme tady ma JAK Hercules, tak Sapphire Lidi tam i tady pise docela dost a z toho usuzuju, ze ani znackova a DRAZSI Atina proste predstavuje vetsi nebezpeci nez karty od Nvidie. Popravde receno cim vice jsem si tady thready cetl, tim mene jsem vedel co si za Radeona koupit. At uz se jednalo o jakoukoliv znacku,tak vzdycky se nasla kupa lidi,kterym to delalo neskutecne problemy. A abych si musel kvuli karte prestavovat cely komp tak to ja nerad.A navic jako na potvoru ti to u kamose vetsinou jede takze ani nemas jistotu pri reklamacce Mit Nvidie lepsi vykon treba u FX5600 tak bych sel do ni....jenze ona nema a tak jsem zpet v zacarovanem kruhu...cena/vykon...bezproblemovost/lepsi ovladace.....PROC to nejde mit vsechno
kdyby se nekomu podarilo udelat dokonalou kartu ve smyslu cena/vykon + bezproblemovost/kvalita ovladacu, tak by asi ostatni konkurencni firmy zkrachovaly ...nekdy mam pocit, jako by to nebylo vyladeny umyslne.... proste mi nejde do hlavy, proc prvni finalni ovladace uz nejsou dokonaly... nebo rekneme druhy aby se zbytecne neoddalovalo vypusteni na trh.... proc stale nove a nove ovladace (ikdyz pro nove karty) stale opravuji chyby v ovladacich predeslych pro kartu X ? ...

EDIT: jo a jeste neco: jak rikas ze stale ctes nejaky problemy na ati karty, tak to mozna taky bude tim, ze je ma hodne lidi... a kdyz to prevedeme na firmu tak je znamy fakt: cim vice prodavas, tim mas vice reklamaci a nespokojenych zakazniku (o tech spokojenych se nemluvi, a to proto: kdyz nastves zakaznika, zakaznik o nemile udalosti rekne deseti pratelum, ovsem kdyz ho necim potesis, sdeli svuj mily zazitek pouze dvema lidem, tot vedecky dokazano )