To jsou kecy. Kde jste byli s těmi náměty na zlepšení, když se například hledali recenzenti / autoři?
Kolik z vás napsalo nějaký příspěvek do blogu? Smysluplný?

Návrh na změnu struktury je fajn, já s tím souhlasím. S nasazením do praxe není žádný problém, pokud to modi / admini / občanské sdružení schválí.

A se vstupem do občanského sdružení taky každý symbolicky řekne - "ano! mám chuť systematicky pro fórum něco dělat a moje sliby nebudou jen mlácení prázdné slámy." Tím nemyslím nikoho konkrétně, je to myšleno obrazně. Víš, ono tu totiž spoustu takových lidí bylo, co slíbili, že udělají nový skin na vBulletin, nebo zprovozní propojení na jiný web, který jsme převzali, nebo tisíc dalších věcí... klidně to všechno dohledám. A podle toho, kolik tu za posledních let bylo novinek, můžete usoudit, kolik lidí ty sliby splnilo.

Samotné občanské sdružení řeší spíše koncepční věci, aby vůbec fórum mělo kde běžet, aby byly peníze na server, hosting, správu serveru a tak dále. Chce někdo vidět zápisy z valných hromad?

Takže opakuji, tohle je kafrání. Přiložte ruku k dílu a dokažte, že to jen kafrání není.