Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 27 z 27

Téma: Asus A7N8X + R9700 = rozpadavani obrazu,co s tim???

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

Citace Původně odeslal Hombre-CZ-
    To VOID>jo dival jsem se do Obcanskeho zakoniku,takze o tech 30 dnech vim.Ad ochota prodejcu>netvrd mi,ze vyzkouseni te grafarny v jinem kompu prijde na 400Kc?? To je nonsenc.Jinak mimo rabatu existuje taky neco jako sluzba zakaznikovi.Ale pokud prodejcum nezalezi na tom,aby se k nim zakaznik vracel,tak to je potom jina. ..... Jejich motto: "Naval prachy,pri naznaku problemu se na tebe vysereme,nebo te rovnou okrademe o prachy dalsi", se mi moc nelibi.
    I pro to vyzkoušení grafárny si musí technik najít čas, vhodný PC (nejlépe se stejnými komponenty, ne vždy jsou skladem a pokud se objednají jen za účelem testování pro tebe, tak už zůstanou na skladě a nemusí se prodat), nainstalovat stejný OS jaký máš ty, stáhnout nejnovější ovladače a pak čekat jestli se to projeví hned nebo vůbec, popřípadě proházet komponenty za jiné a celé to opakovat znova. Někdy to stihneš za 15 minut, někdy za hodinu, někdy se to neprojeví vůbec a zjistíš, že problém je v jiné komponentě u zákazníka. Teď si spočítej náklady na zdroje, se kterými do tohoto procesu prodejce vstupuje. Pokud by se to zahrnulo do rabatu, tak bys tu kartu nekoupil za 10k, ale třeba za 13k. Čemu bys pak dal přednost ??
    Pokud bys jim dělal trvalý měsíční obrat dejme tomu 50k, tak pak by se dalo uvažovat o nějaké bezplatné diagnostice.
    Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.

Senior Member
    Vliv
    286

Standardní

Citace Původně odeslal VOiD
    I pro to vyzkoušení grafárny si musí technik najít čas, vhodný PC (nejlépe se stejnými komponenty, ne vždy jsou skladem a pokud se objednají jen za účelem testování pro tebe, tak už zůstanou na skladě a nemusí se prodat), nainstalovat stejný OS jaký máš ty, stáhnout nejnovější ovladače a pak čekat jestli se to projeví hned nebo vůbec, popřípadě proházet komponenty za jiné a celé to opakovat znova. Někdy to stihneš za 15 minut, někdy za hodinu, někdy se to neprojeví vůbec a zjistíš, že problém je v jiné komponentě u zákazníka. Teď si spočítej náklady na zdroje, se kterými do tohoto procesu prodejce vstupuje. Pokud by se to zahrnulo do rabatu, tak bys tu kartu nekoupil za 10k, ale třeba za 13k. Čemu bys pak dal přednost ??
    Pokud bys jim dělal trvalý měsíční obrat dejme tomu 50k, tak pak by se dalo uvažovat o nějaké bezplatné diagnostice.
    Tak to bych chtel videt,ktery shop by ty komponenty na zkousku OBJEDNAVAL .Uz je vidim,jak za tech 400Kc objednavaji muj Asus jen aby to zkouseli.Oni by to max zkusili na stejnem chipsetu cili na nforce2.Vim nahodou presne,ze desky microstar maji snad vzdycky skladem...taky mi ji hned vnucovali,kdyz jsem chtel nforce2. Jinak k tomu zkouseni...chtel jsem tam prijit s MYM casem do ktereho by jenom vrazili jiny radeon 9700 a videlo by se. Opravdu tyhlety recicky jak jsou prodejci chudaci,tak to opravdu nezeru. To nedokazes racionalne posoudit pro koho je tech 23tisic vice?? Ze to treba pro nektere kupujici znamena dost penez a taky pak za to cekaji urcite jednani No je mi jasne ze zrejme vlastnis nejaky shop nebo v nem aspon pracujes. Tvuj pohled je totiz presne opacny nez pohled zakaznika. No aspon je mi to ted jasnejsi. Pokud jim clovek nenecha mesicne tucnou sumicku,tak proste bude platit snad i teplo a svetlo pri navsteve jejich svatostanku. Nekdy si zajed do civilizovanejsiho sveta /smerem na zapad/a tam nazorne uvidis,jak by to melo byt
    Conroe 6300, 2GB ram, GA-965P-DS3, Sapphire X1900XT 256MB, Audigy 4, Fortron 500W Bluestorm, Case Thermaltake Soprano

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ASUS A7N8X DeLUXE 2.0 a 1GB pametove moduly
    Založil Aradan v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 05.12.2005, 21:32
  2. Front Audio panel na ASUS A7N8X Deluxe
    Založil gillan v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 17.10.2003, 22:48
  3. problem se zvukem u Asus A7N8X Deluxe
    Založil Fili v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 0