Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: KINGSTON 6GB KIT DDR3 1600MHz CL9 XMP HyperX - padá systém

Question KINGSTON 6GB KIT DDR3 1600MHz CL9 XMP HyperX - padá systém

Ahoj ,

mám výše zmíněné ramky. Pokud jsou všechny tři nebo dvě zapojené tak mi Win 7 hazí blue screen -> který tvrdí že mám zkontrolovat RAMky. Všechny tři paměti jednou samostatně krásně. Je to opravdu možné že by byli špatné paměti tímto způsobem ? Deska ASUS P7P55D-E grafika GAINWARD GTS450 1GB DDR5 Goes Like Hell, Procesor INTEL Core i7-870. Mem test za 5 hodin nic neukázal Díky

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní Re: KINGSTON 6GB KIT DDR3 1600MHz CL9 XMP HyperX - padá systém

Zkus jim trochu přidat napětí, případně zkus v BIOSu nahodit nějaký jiný nastavení.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Tak tědka jsem s tím šteloval a pořád stejné, jo ještě jsem zapomněl říct že se to stane vždy když pustím nějakou gamesu.
    Ale hrou to není (mám ji odzkoušenou na jiném PC) a grafiku jsem taky zkoušel bohužel ramky,cpu a MB nemám kde otestovat.
    Nemohlo by být něco s tím řadičem co je v procáku ? Je na to nějakej testík ? Dík

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Aha, v tom případě je scénář jasnej -> jakmile zapneš hru, stoupne razantně spotřeba grafiky a cpu a dojde k nějakejm výkyvům v napájení, který to nepřežije. Možná bude stačit nějaký nastavení v BIOSu (těžko říct co přesně), ale jako pravděpodobnější vidím, že budeš potřebovat silnější/kvalitnější zdroj. Pokud máš možnost si někde nějakej půjčit a vyzkoušet, tak to určitě udělej.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Zdroj je tam tenhle http://www.alza.cz/zdroj-xilence-power-600w-d81018.htm
    na tohle nějakej test není co ? Takže když pustím 3D mark tak by to mělo spadnout taky ?
    Stáhl bych si ho přes noc... .

Edit: Běželo to tři měsíce upe v klidu, začalo to zlobit až tědka ... .

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání