Je to mnou nebo prostě applet na obou VM správně nepojede? Na javě od SUNu mi applet šlape, ale na open_jdk to někdy jde a někdy ne (Načte se až po druhém reloadu stránky). Teď nevim jestli mám hledat chybu ve svých zdrojácích nebo se s tím smířit.
Je to mnou nebo prostě applet na obou VM správně nepojede? Na javě od SUNu mi applet šlape, ale na open_jdk to někdy jde a někdy ne (Načte se až po druhém reloadu stránky). Teď nevim jestli mám hledat chybu ve svých zdrojácích nebo se s tím smířit.
NTB MSI EX600, CPU Intel Core 2 Duo T5550@1,83Ghz, 2GB RAM, GF8400M-G 256MB, HDD 320GB...
Smir se s tim, OpenJDK je podivnost ktera nikdy poradne nefungovala a zda se mi, ze jen tak nezacne. Vubec netusim proc ji v linuxovych distribucich cpou jako defaultni, kdyz dobre vedi, ze funguje pri nejlepsim polovicate.
Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution
Díky, to mi ušetří spoustu času při hledání chyb, které bych asi stejně nenašel![]()
NTB MSI EX600, CPU Intel Core 2 Duo T5550@1,83Ghz, 2GB RAM, GF8400M-G 256MB, HDD 320GB...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)