Kdyz to shrnu: s kamaradem pronajime velkoprostorove stany, takze fotim koncerty a deni na nich, protoze se tam vyskytuji opravdu casto, proste "hospodsky akce". Kdyz ne tohle, tak vetsinou veci z blizka, malokdy krajiny, nebo neco "do dalky". Bohuzel dost casto davam svuj fotak z ruky, protoze musim resit jine veci a kdyz chci mit kontinualni posloupnost foceni a ne 3hodinovy vypadek(tim padem treba nenafocene 3 kapely), tak jsem nucen fotak nekomu pujcit. Pri cenove relaci olympusu, bych byl mnohem klidnejsi.

Kdyz zpetne projedu fotky, tak asi temer vetsinu jsem fotil v kombinaci: Canon EOS 500D + EF-S 18-55 mm + blesk Speedlite 430

Kdyz to shrnu jsem temer rozhodlej pro ten Olympus. Jeste par dotazu

1)Na Canonu jsem pouzival nataceni videa. Kdyby byl presne nejaky fotak co ten olympus s videem, bylo by to super. Nicmene jsem ochoten to ozelet.
2)Co byste mi doporucili za blesk k tomu olympusus, protoze kdyz jsem fotil s bleskem bylo to vzdy vyrazne lepsi.
3)Jeste po tom co psal Marty jsem koukal na kombinaci Canon 550D + Tamron SP 17-50 mm F 2,8 XR Di II VC(casem blesk), ale predpokladam ze by mi to neprineslo nejaky vetsi uzitek ve srovnani Olympus E-420 DZ + EZ-1442?

Diky.