Některé problémy je lepší řešit tak že to sice něco málo stojí... ale zase to stojí za to...
Osobně už připojování tiskárny řeším pouze printserverem - já vím stojí to prachy a né malý...
http://www.xcomputer.cz/tp-link-tl-ps110u-d185029.htm
Ale vím že už nemusím chodit zapínat druhý comp když chci něco vytisknout, vím že když to nějak nejde, tak nemusím otravovat člověka který tam zrovna sedí
a nebo protože právě restartuje (páč mu něco nejde) tak mi tím přerušil tisk...
Na druhou stranu např u svých rodičů kde je 1 comp je tiskárna stále přes USB přímo do tohoto počítače (tam PS nemám) nicméně sem ještě nepotřeboval tam cokoliv tisknout a kdyby jo tak si to spíše pošlu přes síť na společný disk a tisknu z toho počítače, než abych si přidával tiskárnu do svého ntbku...
Samozřejmně tohle je pouze na zvážení a ikdyž vám teď neradím ke konkrétnímu případu, chtěl jsem jen nadhodit jiné řešení...
A teď k té tiskárně - tím že se někde přidá tiskárna automaticky tak mne osobně to vždy zlobilo. Nevím pravděpodobně si to tam nastavuje porty jak chce, ale není to košer..
Čili ve svém ntbk vše odeberte.... (po té co bude kompletní fronta čistá !)
restart a znovu se podívejte jestli tam ještě není nejaký pozůstatek po tiskárně !
pak běžte k PC a podívejte se do vlastností tiskárny a pak na záložku porty - měl by tam být USB port - pokud je tam něco jinak, už samotná tiskárna je nainstalovaná špatně. (tedy s nějvětší pravděpodobností)
napište případně co tam je...
pokud je tam USB tak běžte zpět k ntbku a dejte přidat tiskárnu > síťová > možná bych volil nehledat automaticky ale snažil se ji najít přímo kliknutím na počítači nalezeném v síti.
pak ji vyberte, přidejte ovladače a zkuste...