Výsledky 1 až 25 z 56

Téma: Kvalitní placený hosting

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince
    Vliv
    302

Standardní Re: Kvalitní placený hosting

Ano, to nejde, to je zcela zřejmé. Mimochodem nedivím se ničemu, narazil jsem na blogy, kde popisují, jak zákazníkovi napadl web spambot a vytížil server kapusty tak, že i ostatní weby byly nedostupné. Mladý pan provozovatel to vyřešil tak, že daný web shodil, a ostatním se omluvil!!! tak, že poslal screen ještě s nějakou komunikací soukromou všem, tento screen umístil na doménu s tímhle jménem...... blablabla/tojetenkokotcoshodilrajce.jpg .

Kdyby se mě někdo zeptal, řeknu mu, že toto není možné, aby někdo udělal, sám dělám nebo jsem z větší části dělal s kontakty se zákazníky, a ono to možné je......fakt nevím, smát-li se, nebo brečet Vzal si příliš velké sousto a myslím, že když to začlo vydělávat a rozrůstat se + jakákoliv nezkušenost s podnikáním = pád kapusty.

edit: každopádně je neuvěřitelné, kam až se to dostalo, myslím rozrostlo před tím, než začaly problémy, vzhledem k tomu, že to fakt dělal jeden člověk....
    Naposledy upravil Millisx; 16.02.2011 v 14:30.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Jo, taky jsem to čet Jako klobouk dolů, že mu to vydrželo tak dlouho, vzhledem k tomu, že mu ještě snad není ani dvacet, tak je to docela mazec.
    E2140 w/Gemin II, P35-DS3, 2GB Vitesta 800+, 8800GTS 512, Hitachi T7250, Samsung F3 HD502HJ, Logitech G5, Logitech K300, Dell 2209WA, Corsair HX520
    Olympus E-300 + ME-1|ZD 1445|ZD 4015|Auto-Yashinon DX 50/1.7|Pentacon Electric 135/2.8 MC
    Dali 850 Red Line (Seas + Vifa) | Rotel RC-971 | 2x SPV100p+ | Onkyo SE-200 | Paolo speaker cable
    Dell D610 (P-M Sonoma 2.26GHz, 2GB DDR2, 80GB 7.2k, Radeon X300, DVDRW, BT, IrDA, WiFi, 14.1" SXGA+)
    Xbox 360 | 120GB

To mi pripomina slavne "z duvodu havarie diskoveho pole ukoncujeme hostingove sluzby"
    Loading signature [ FAILED ]

mno, kdyby nekdo potreboval prostor na mensi nekomercni projekty, dejte vedet (SZ) ... nic neslibuju, ale tech par lidi co u me neco ma, jsou vesmes spokojeni
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member mince
    Vliv
    302

Fakt paráda. Před časem se rozjela mainpage kapusty, přibylo tam prohlášení xhostingu, že přebírají celou kapustu s tím, co se zachránilo, se servry a vším a kdo chce, může hostovat u xhostingu. Dnes nejede ani mainpage kapusty, ani xhostingu. Maj to fakt marné.... Nejedou dokonce ani weby,. které celou tu dobu problémů jely...

reportáž TV Prima
    http://www.youtube.com/watch?v=xPGBAMJKYI8

edit: a ješte zmínka o společnosti, která převzala kapustu
    Zajímavé, tak http://www.xhosting.cz/ je hacknutáý nějakým duchem61. Určitě si necháme prodloužit doménu a zřídit webhosting u této společnosti.
    25 únor v 23:43 · 1 osoba
    Naposledy upravil Millisx; 09.03.2011 v 15:18.

Otevírám znovu toto téma. Kupodivu můj hosting na kapusta.cz stále jede. Ale přeci jen, pro klid duše, a když už měním doménu bych rád něco "prověřenějšího". Nějaké nápady pro hosting na webshop o 100 položkách? Náklady do 1000Kč/rok.

Dík!
    Nikdy neměj strach ze stínů. Prostě znamenají, že někde na blízku svítí světlo.
    PHOENIX II
    || C2Q Q9300@3225MHz || Gigabyte P35-DS4 2.0 || 4GB DDR2 A-Data EE 1066 || Gigabyte GTX560 1GB || Intel SSD 320 40GB + WD 250GB || 24" HP LP2465
    NAS cube || INTEL D510MO Mount Olive || 1GB DDR2 ZEPPELIN 800 || Samsung EcoGreen 1TB RAID 1 + WD 640GB
    ThinkPad X60s || CoreDuo L2400@1,66GHz || 2GB DDR2 || 80GB SSD Intel X25-M || 12" XGA || Patriot X-Porter 200x 16GB
    Canon EOS 1D Mark II || 16-35/2,8L || 50/1,8 || 70-200/2,8L IS || SpeedLight 580EX II || http://www.jakubgeier.com

Senior Member mince
    Vliv
    302

Já jsem přešel k http://hosting.wedos.com/ , a za ty peníze si to nemůžu vynachválit(vesměs osobní nebo zcela jednoduché komerční weby). Přehledná detailní administrace, dostupnost, cena (navíc jsem chytil akci -50% ) . Nemám u nich nejmenší problém. K tomu to vypadá, vzhledem k seriálu, jak se rozšiřují, jak a co rekonstruují a plánujou, že to myslí docela vážně a že jich tam bude víc jak jeden (no OK.. kopat do mrtvoly se nesluší...).

Mám dojem, že jsou na trhu relativně krátce, ale čtu samou chválu a sám zatím úplně v pohodě.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Kvalitní case jako základ
    Založil Kollda v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 22.01.2009, 23:15
  2. Kde koupit kvalitni BNC kabel
    Založil Haste v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 06.02.2006, 21:58
  3. Jaký koupit kvalitní repasovaný notebook kolem 10tisíc kč?
    Založil Nvidia fanda v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 02.01.2006, 20:19

Pravidla přispívání