Jasně, horší support, horší zálohy apod, nečekal jsem podporu 24/7 . Ve výsledku mne ani nezajímá, kolik lidí za tím stojí, protože to ani nemám jak zjistit. Ale že by nebyly zálohy vůbec nebo že by to padlo úplně je amatérizmus, co však ještě hůř, jak tak pročítám, jaký mají přístup a že je jakože ticho po pěšině, nikdo pořádně neví co se děje, nikde žádné vyjádření a některým to prostě způsobí velké problémy, to je neodpustitelné, a když kvůli ničeho jiného, tak jen kvůli tomu přístupu prostě půjdu bez pardonu jinam. Platím sice málo, ale pořád platím a něco od toho čekám. Je to spíš jenom takový povzdech, nemá to vyznít jakože to tady chci nějak "vyřešit" hospodským stylem...
edit: jinak z diskuze, www.timehosting.cz má stejného provozovatele.
edit2. z jiné diskuze.
Nejspíš jeden zákaznik na zeď přidal toto info.
Tak jsem se dovolal na jedno z těch čísel co tu zveřejnila podpora, bylo mi řečeno následující..
- servery prý byly napadeny, velká číst dat znehodnocena - ne smazána ale překopírována přes sebe...
- pracuje se na obnově, část dat a služeb už byla obnovena
...
- kapusta už čelí nějáké žalobě, takže nevím jak to celé dopadne
Tak osobně nějaké starší zálohy mám a jdu koukat jinam, rozčilovat se tady nevyřeší nicAle těm, co tam maj eshopy a podobně fakt nezávidím...
![]()