Já to tak nějak čekal, nicméně toto už je prostě bordel nejvyššího kalibru. Jestli mi dáš ban - na což mám právo, pokud to zdůvodníš porušením nějakých pravidel, tak o tom mám být informován. Neučinil jsi ani jedno, předvádíš tu naprostou zvůli. Případně ten kdo to udělal pokud jsi to nebyl ty.
Druhá věc je, že GPS souřadnice opět vedou až takřka na apartmá, takže je to o několik řádů lepší údaj než Praha. To zahrnuje tolik oblastí, které ani nespadají pod základní pásma DPP, že to je údaj stejný jako Česká republika nebo Střední Evropa. Navíc, do každého inzerátu dávám přesně místa kde je možné osobní převzetí, což ne vždy souhlasí s bydlištěm.
Proto žádám buď o nápravu této konkrétní situace, nebo změnu pravidel, která implicitně řekně v jaké podobě musí být uveden údaj o bydlišti. Žádná současná pravidla jsem neporušil, jedná se o zvrácený výklad několika jedinců který aplikují vůči mě jakožto jedinému členu fóra, ačkoli ostatní pravidla vůči ostatní členům jsou již dlouhou dobu uplatňována značně benevolentně nebo vůbec.
V opačném případě se opět pouze ukáže úroveň tohoto fóra a v takovém případě okamžitě po vyřízení všech zbývajících obchodů ruším účet, protože s něčím takovým nechci nic mít. Zařadíte se pak pro mě na úroveň SHW, kde si Karel Polívka ohýbá všechno jak se mu to zlíbí a na každou stranu říká něco úplně jiného (nevím jestli záměrně, nebo kvůli tomu, že už ten objem práce nemá pod kontrolou).