Dnes jsem přišel domů a ze šňůry kolem krku mi spadla flashka, která už měla dříve "na kahánku", ale teď už je opravdu zralá na výměnu. Jelikož to moc nesleduju, budu rád, když mi poradíte nějaké kandidáty na novou.
Požadavky:
Přiměřeně odolná (nemusí vydržet zásah tankem, ale zase nějaká "křehulka" prosím taky ne)
Nijak extra "oplácaná" - tím myslím, že některé, zvláště "outdoorové, mají poměrně masivní tělo a to může působit problémy, když se takovou flashku člověk snaží "napasovat" do portu kolem kterého není moc místa.
Kapacita cca 32 GB
Rychlá (ale zase nehodlám z toho bootovat nebo tak něco, takže nehodlám zbytečně platit za "suprčuprfofr")
SPOLEHLIVÁ - na téhle jsem celý semestr nosil výsledky všech studentů, co jsem učil. Jelikož Murphyho zákony fungují, tak bych se nerad dočkal toho, že se mi to vys..e přesně tehdy kdy část hodnocení nebudu mít zálohovanouPokud bych se měl z hlediska ceny rozhodnout, tak preferuji spolehlivost nad rychlostí.
Cena - co jsem koukal, tak rozpětí cca 1100-1500 v Alza.cz, takže tak nějak orientačně.
Díky za tipy!