Citace Původně odeslal Halen
Citace Původně odeslal Dwayne_Hicks
tak sem zpatky...sem to zkusil a huste to nedoporucuju...sem to udelal a mam tedka na disku chybny sektory ani nevim jak se tam vzali...disk mi nespad ani nic...prose najednou vadny sektory...nic moc
Už jsem o tom kdysi psal a nebralo se to tehdy dost vážně. Disk musí být nutně napevno přichycený v CASE. A nestačí 2 šroubky, jsou tam 4 díry pro šroubky proto 4 ŠROUBY. Nedotahovat na krev - s citem. Mezi CASE a disk je možné dát teplovodivou pastu - obyčejnou bílou, lépe se chladí. Ty chybné sektory nezpůsobila teplota, ale to pověšení v těch gumách. Nedostatečné připevnění disku je, mimo vadné série podle mě příčinou 90%, možná i víc reklamací disků. BTW - nikdy jsem dosud nereklamoval žádný disk a všechny byly vždy pevně přišroubovány 4 šroubky.
hele tak zavesenim to urcite nebude protoze se k me tedka dostalo propagacni cdcko od seagate a tam sou ukazany vsechny ty blbustky jak to testujou vyrabej a tak...a jeden z prvnich testu je volne zaveseni...ale ne tak primitivni...maj to promakany...ale prisroubovany to nemaj... ....tim to nebude...je jeden z prvnich testu pri vyrobe novejch disku jestli vubec jedou v extremne klidnejch podminkach...pak se testuje v ruznejch polohach...je to sranda