Mám kód který pro zpracování zadaných příkazů vytvoří nové vlákno a mám problém s tím, že pokud v novém vlákně nastane při zpracování chyba, tak ji chci zobrazit pomocí kódu
ale zobrazí se pouze s message dialog nazvaný "Chyba". Text ani tlačítko pro ukončení se nezobrazí. Tím se zastaví celý program protože se čeká, až se message dialog zavře. První vlákno na dokončení tohoto vlákna čeká pomocí metody join(). Zjistil jsem že pokud odstraním toto čekání nepo použiji join(5000) tak se hláška volaná z druhého vlákna zobrazí korektně nebo se korektně zobrazí po 5 sekundách.Kód:JOptionPane.showMessageDialog(null,"Neznámý příkaz \""+prikaz+"\"", "Chyba", JOptionPane.ERROR_MESSAGE);
Nevíte čím by to mohlo být? Někde zavolat repaint() aby se překreslil ten message dialog? Ale kde?Kód:prikazy.nactiPrikazy(jTxtAreaPrikazovaRadka); //V této metodě se vytvoří nové vlákno nazvané "ZpracovaniPrikazu" try { if (prikazy.getZpracovaniPrikazu()!=null){ prikazy.getZpracovaniPrikazu().join(); //Čekání na dokončení vlákna } } catch (InterruptedException e) { e.printStackTrace(); }