Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Vývoj nových Ksensors

Standardní Vývoj nových Ksensors

Zdar, už delší dobu se snažím najít náhradu za svoje oblíbené Ksensors, které jsem používal v KDE3. Jak vypadají widgety v KDE4 mnozí víte, no a já jsem se s tím prostě nesmířil. A protože už dlouho jsem se nepustil do nějakého hovězího nápadu, sehnal jsem na ABClinuxu člověka, který by to třeba naprogramoval. Chtěl bych k tomu vytvořit jakýsi projekt a sháním nadšence, kteří by to taky uvítali.
    Přdejte se.
    http://www.abclinuxu.cz/blog/Jsou_me...sensors-sbirka

Díky
    Honza
    Am386 DX 40

Standardní Re: Vývoj nových Ksensors

Nuze, napad to neni spatny, nezbyva nez poprat hodne stesti. Ja ti muzu pomoct maximalne s vecma zacinajici na G

Jinak podle screenshotu to vypada velice jednoduse, vcelku nezavisle na toolkitu.
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Díky, ale spíš to vypadá, že je to odpískáno. Nejde o to, že se nikdo moc nehrne do nějakých příspěvků. Ale mnohem důležitější je, že většina tam diskutujících vidí úplně jasně, jak je to fpoho a jak existuje bambilion jiných řešení atd... A je naprosto nepochopitelné, proč furt nějaký trotl do něčeho ryje, proč se ohání nějakou logikou a zdravým rozumem a vůbec, je potřeba být fpoho, moc nepřemýšlet a hlavně po ničem nepátrat...
    Musím to brát jako reprezentativní vzorek této pidlivizace.
    Am386 DX 40

legracni pristup
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    legracni pristup
    No moje snaha asi vypadá naivně, ale představoval jsem právě tahle nějak podporu vývoje OSS.
    Am386 DX 40

ne, me spis pobavilo 'takze kdyz ostatni nepovazujou KSensors za alfu a omegu KDE a spokoji se s jinym resenim, budem na to nadavat a vymyslet tomu jmena ...

To je vec, o ktery je opensource hlavne - bud se najde nekdo, komu to chybi a napise to, nebo se sejde par lidi a napisou to dohromady. A nebo to vlastne nikomu nechybi a vymejslet podruhy kolo je nebavi ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Zapomnels na oblibene forkovani
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Vývoj cen DDR2
    Založil M.K. v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 60
    Poslední příspěvek: 11.05.2008, 21:52
  2. Hddtemp v Ksensors
    Založil HonzaRez v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 17.09.2007, 20:56
  3. Vývoj kariet ManLi
    Založil Worko v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 33