Ja vim, ale to by me naprosto jeblo a zas bych to prestal delat tu synchronizaci pravidelne a byl by pru...

Ja jsem ted zkousel psat svemu ISP, mam ted takoveho lokalniho typka vypada to, ze s nim je rec, tak by s tim neco mohl udelat. Neb ja si ted protuneloval router na NAS, tedy po IP routeru je NAS a ip routeru by mela byt verejna a zaroven privatni, jenze jak jsem psal od ISP mam na routeru jinou privatni IP, na kterou se nekde u nej presouva vse co je na me verejne. Coz je OK, ale bohuzel kdyz si zkusim neco kopirovat na tu svoji verejnou, ktera je kdesi, tak mam rychlost jako do internetu a nikoliv jako tady po localu, potreboval bych aby se ta IP chovala co nejvic jako soucast me infrastruktury.

I kdyz ono to mozna nebylo limitaci me koupene rychlosti do "internetu", ale spise wifi, pres kterou jsem napojen, ktera je zaroven prave tou nejvyssi rychlosti co mam do internetu, tedy pokud se nepletu, tak ty data z me privatni IP sly jemu na branu, nekam buh vi kam a zpet zase ke me domu na router a do NAS, hm?