Výsledky 1 až 25 z 46

Téma: Čištění vnitřku PC od prachu

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Čištění vnitřku PC od prachu

Citace Původně odeslal kocourleo Zobrazit příspěvek
    S kompresorem opatrně, klasické kompresory (pístové) mají ve vzduchu i trošku oleje, nic dobrého pro elektroniku.

Já mám koupený gumový balónek s "chobotem" (koupeno v zdravotních potřebách jako nástroj k vyplachování uší - ale lze koupit i větší, jehož primární určení je klystýr (ale ten má tvrdý plastový chobot) ).

Ale pro chinooka je to na 100 PC nepoužitelné (ale zase by měl namakané zápěstí). Osobně bych hledal něco jako výkonný ventilátor, možná by se hodil automobilový vysavač, je to i docela malé zařízení a pokud bys sehnal takový, u něhož lze zapojit hadici i na výfuk, měl bys vyhráno.
    Dobrý den.
    Vážně to tím důkladně a bezpečně celé profoukáte (s trochou úsilí) ?
    Prosím vás, jestli ano, tak bych rád věděl jak se ta věcička jmenuje protože sem chvíli zkoušel hledat.. a procházet v obchodem kvanta produktů se mi zdá jako zbytečná věc, když se tu můžu zeptat a odpověď vás bude stát jen pár slov. (Pokud možno, tak rovnou odkaz na produkt, to je jedno.) Děkuju převelice.
    PS: Když si představím jak to mačkám.. moc mě nejde do hlavy, že bych to tím nějak dobře profoukal.
    Naposledy upravil alien8_Yamma; 07.01.2011 v 22:22.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání