Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: deska Asus A8NE-FM/S - nForce4 4X OEM beep code

Question deska Asus A8NE-FM/S - nForce4 4X OEM beep code

Ahoj sehnal jsem výše uvedenou desku ( bez příslušenství ). Problém je že při zapnutí se nic neukáže a jednou dlouze a dvakrát kráce pípne... . NEvíte kde bych našel tabulku beep code ? U asusu nemůžu desku ani najít... . Díky

EDIT: Jediné co nemohu 100% říct že je v pořádku je disk a procesor.... . Všude jsem našel že by to měla být grafika, ale i když jsem tam dal 100% funkční z mého PC tak to dělalo to samé ... .

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    270

Standardní Re: deska Asus A8NE-FM/S - nForce4 4X OEM beep code

Disk na to nema vliv. Pokud takto "debugujes" tak bys mel mit na te desce poveseno pouze nezbytne nutne mnozstvi veci, tedy bez disku.
    Taky je dobre vyzkouset vyhodit pamet i grafiku a pak postupne doplnovat -- jestli to piska stejne (kdyz vyhodis pamet, tak by to melo piskat jinak).

Konkretni desku/kombinaci neznam, konkretni radu nenabidnu.

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Beep codes se nehledaj podle typu desky, ale dodavatele BIOSU. Bude to nejspíš Ami nebo Award, podívej se v manuálu. Jinak na test je ideální mít jen zdroj + desku + cpu + paměť (jen jeden modul) + grafuku(pokud to nemá integru), další věci připojuj až kdy to funguje.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

OK vyzkouším , Manuál samo nemám a netu jsem ho nenašel. Ani desku u asusu jsem nenašel . Nevím proč... . Thx

Ta deska je OEM výrobek pro Fujitsu-Siemens, proto není na stránkách Asusu.

http://uk.ts.fujitsu.com/rl/services...A8NE-FM_uk.pdf
    PC: Intel Pentium G2020, GigaByte GA-Z68AP-D3, Crucial 2 x 4096MB DDR1333 Dual, Maxtor DiamondMax 23 500GB S-ATA, Asus Radeon HD6770 10242MB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T, Windows 8.1 Pro
    NB: Dell D830, T7500, 2 x 2GB RAM, 160GB HDD, WSXGA+, Nvidia Quadro NVS 140M

Citace Původně odeslal briketa Zobrazit příspěvek
    Ta deska je OEM výrobek pro Fujitsu-Siemens, proto není na stránkách Asusu.

http://uk.ts.fujitsu.com/rl/services...A8NE-FM_uk.pdf

Ahoj , moc díky . Ale stejně jsem nikde nenašel podporované procesory... . To by znamenalo že podporuje všechny do 939 socketu ?
    Ten procák bude asi špatnej ... . Všechno krom procesoru už jsem ozkoušel a pořád to pípá stejně... . Díky

Tak jsem sehnal procesor a tím to také není ... . ASi to bude doopravdy grafikou, ale je to podivné ... . Pc se rozjelo s grafikou ktera není plně funčkní (funguje jen pdo linuxem a nebo ve WinXP v nouzovém řežimu) nevím proč... . Pokud tam dám jinou grafiku tak to třeba jendou naběhne a potom už né a začne pípat tak jak jsme se o tom již bavili ... . Po restartu to samé ... . Pak tam hodím tu rozbitou grafiku a s tou to vklidu najede do nouzového režimu Win... . Nějaký nápad Moc děkuji.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Vista na ASUS A8N5X a A8NE-FM/S
    Založil Glaster v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 19.08.2007, 13:34
  2. Asus A8NE - multiplikator
    Založil robis v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 03.05.2006, 15:15
  3. Odpovědí: 83
    Poslední příspěvek: 30.01.2006, 15:20
  4. 06/05 Nforce4 deska socket 939