To je k notebooku naproso vyborny! Nemas info o citlivosti vstupu a nevis nahodou jak dobre na tom funguje karaoke? Skoda ze mikrofonni vstup je jenom mono.
To je k notebooku naproso vyborny! Nemas info o citlivosti vstupu a nevis nahodou jak dobre na tom funguje karaoke? Skoda ze mikrofonni vstup je jenom mono.
IBM FrankenPad X200 s deskou X201
i5 2.66GHz |8GB DDR3|180GB Intel 330 SSD|12.1" 1280x800|2x 9cell|[/B]Intel UltimateN 6300
LiNe6 Spider II + Sony MDR-CD750 + Ibanez RG321MH
http://dixxblog.net84.net/
Mám teď nějaké problémy dostat tu pořádné obrázky ...
Ale na odkazu je i "AXAGO USB2.0 - virtual 7.1 audio adapter", ještě menší, stejný chip a vysloveně uvedený stereo mikrofon.
Oni k tomu zřejmě dodají technickou specifikaci, něco jsem vyčmuchal u CMedie, jsou to jinak stavěné chipy. No a podpora OS mi vyrazila dech,
Tohle maličké stojí jen 279 Kč. To by mohli přibalovat jako prezent. Ježiš, tak to člověk hledá, většinou to umí jen něco .... A prodávají to od Alfy po kde-co. (Jenom CzC nějak vynechali).
Podobně šikovné mají USB 3 s NEC chipy (a HDD už jsou, bez nadcenění). Opět levné.
Já si potrápím hlavičku nad obrázky ....
Naposledy upravil shapet; 23.10.2010 v 13:59. Důvod: corr
Opět výtka od někoho, kdo má dojem, že si potřebuji zvýšit příjem.
Nepotřebuji, firmu neznám a znát nemusím..![]()
No já na ni koukal vzhledem k možnému digital audio streamingu (což jak předpokládám je funkce jako DTS connect nebo Dolby digital live). Jen jako laik netuším, jestli koupí této karty o nic oproti X-fi nepříjdu. Momentálně zvažuju koupi buď X-fi z druhé ruky + koupě balíku pro DTS connect, nebo koupi právě této exterky. A to USB je prostě univerzálnější. Jen nevím, jestli v něčem oproti X-fi neztratímTo je dilema.
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
já se musím vždycky "přehodit", protože bych to koupil oboje .....
No jo, ale zpátky na zem.
X-Fi prodává DDL+DTS pack jen k PCI kartám - dnes sice nechtějí TAX, ale
Dolby Digital Live and DTS Connect Pack 4.72 USD (TAX FREE) = 84.67 CZK (Live rates at 2010.10.27 18:52:00 UTC)
PCI X-Fi Xtreme Gamer už vyhoví, 5.1 X-Fi Surround USB má problém, jejich chipy umí DDL až ve verzi nové X-Fi HD USB (a to je 99 USD). Já jsem to pochopil pro ntb. !?
C-Media to neřeší, protože nastavení je stejné jako na odkazu
http://www.htomega.com/faqs.html
Necelých 600 Kč stojí ta, už uvedená, na e-Bay jsou spousty PCI zvukovek X-Fi (tam je alespoň téměř jistota, že nekoupíte nevhodnou)
Tohohle prcka uz mam, pouziva to pritelkyne na starym pc a staci ji to. Ale mam ho z DX za $6.99. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21812 .Takze vyrobce nejaka noname China.
IBM FrankenPad X200 s deskou X201
i5 2.66GHz |8GB DDR3|180GB Intel 330 SSD|12.1" 1280x800|2x 9cell|[/B]Intel UltimateN 6300
LiNe6 Spider II + Sony MDR-CD750 + Ibanez RG321MH
http://dixxblog.net84.net/
Určitě bude existovat vice brandů tohoto typu, u nás za to chtějí o 100 proc. víc.
Upřímně -- já vážně nechci nikoho urazit -- zajímá mě to jako drobek, který svede dost u ntb. U PC mám VDDBT (Velmi Dlouhá Dutá Bambusová Tyč), abych takové věci nebral do dlaně.
Ale prosím pěkně, vemte to s humorem, pro spoustu lidí je ztráta 200 Kč snesitelná, zlobící Xonary nejvyšší třídy bych se takto neodvážil napadnout.
Jednoduše jsem rád, že něco takového je, a má drivery pro všechno. Jen bych to nevzal pro sebe. Jako test ano. A taky doporučím. Kvůli ceně určitě.
Dolby digital audio streaming pomocí digitálního S/PDIF výstupu - znamená to skutečně totéž jako DTS connect nebo Dolby Digital Live? Mají to popsáno tak, že mi to opravdu není jasné. Máte někdo zkušenost?
Nerad píšu nepříjemné odpovědi. Dolby Live a DTS connect umí vytvořit datový stream i z LPCM souborů (wav, mp3 atd).
Tahle karta pustí datové streamy jen tehdy, jestliže už je takové přivedeme (jen Ac3 a DTS).
V opačném případě jde ven jen stereo.
Díky, já jsem s odpovědí spokojen (resp s tím, že tu odpověď mám)![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)