Tú kartu som kúpil v BGS Distribution v BA 13.1.2003 vlastne hned ako som si precital prvé správy o konverziach .... TA ND9 neni zase až taká ťažká v pohode to može byť na karte ale treba ju priskrutkovať nie lepiť na lepenie je samozrejme moc ťažká... a okrem zvukovky už nedam žiadnu PCI kartu takže je to na ukor použitia PCI slotov mne osobne to nerobí problem ale ak by som chcel čo i len sieťofku alebo by som mal interný modem je to smola .... ALE to pekne ukazuje že keď zachladíte je to OK !!!
Veď SAPPHIRE 9500 np 128MB mate čiste R9700 ! ale skor si myslim, že čim neskor sa bude kupovať, tým je Väčšia pravdepodobnosť že pri 8 pipelinoch bude mať vady, pretože už stihli vyrobiť mnoho pokazených 9700 viek alebo R300viek z niektorými vadnými pipelinami.... a spravia z nich R300 ala 9500 np...
Aj ja mám chyby v obraze ale našťastie zatial len v dvoch aplikáciach tá prvá je 3DMARK 01 kde v je to vidieť len v jednom teste a to v FILL RATE SINGLE TEXTURING tam je hezky pekna sachovnica ... a to druhé je UT2003 kde v tej mape kde su tie tzv sdudne z ktorých stúpa taký modrozelený opar, tak z blizka je vidieť v tom opare tiež mierny náznak šachovnice.... Ale inak pohodička ... A moja HW konverzia nakoniec skončila tak že odpor je v kely a dal som tam sprosto vodivý lak a je !