To je presne to.. cim dyl se v tom clovek hrabe, tim vic nevi
no ja ho chci primarne na hry, na druhem miste jsou filmy a jako posledni ten zbytek
nedelam zadnou profi grafiku, jen chci, aby to jelo pekne a vypadalo to pekneproto jsem si dal hranici do 10tis. Kc, drazsi se mi zdaji uz zase zbytecny..
jj 1920x1200 taky preferuju vic, proto mam v kandidatech ZR24w ale u toho mam fakt strach jak to dopadne(kamos ma to LP, srovnatelneho sourozence, na toho se jedu dnes osobne podivat, tak uvidim jak me zaujme)
DEll A Nec jsou super znacky ale vadi mi tech x1080 a kdyz uz bych vybiral mezi temito dvema tak vubec netusim jaky z nich.. Dell ma NBD, Nec asi lepsi znacka ale nevim jak je na tom se zarukou
hlavni problem je, ze jsem nevidel ani Dell ani Nec na zivo v teto kvalite, tudiz nevim, zda se vyplati osidit tech 120pix
Eizo EV2333W mi prijde na moji cinnost zbytecne drazsi, zacal jsem na 5K a skoncil bych na 2 a pulkrat tolik, uz ted jsem skoro na nasobku co jsem chtel
EDIT : a jak koukam na ten odkaz, tak me utvrzuje vic a vic to, ze bych radeji chtel x1200, btw ten eizo za tu cenu.. a je take x1080 :/