Encores: nevím co je na "atestovaných" partnerech ATI nonamovýho?? Plky o shit součástkách tady myslím jsou naprosto mimo mísu, pakliže ovšem nepovažuješ GPU ATI a paměti Winbond či Hynix či Mosel za shit! Dejchavičný součástky by snad byly na vině v případě extrémně malých výkonů (což 3D mark prověřil, na mém duronku dává pěkných 6300) ale snad nemůže být řeč o plesnivém obraze, což má na starosti GPU, že. Taková lama zase nejsem. Dále 2500,- nepovažuji zase za tak lacinou záležitost, jsou samozřejmě i dražší karty (viz příspěvek výše, že R9500 dělá ten samý problém - to už shitové součástky nejsou co?).
K ostatním relevantním radám a dotazům: díky za snahu kucí, ale fakt jsem vyzkoušel už všechny možný kombinace, tweaker mám a přes 10h čistého času jsem opravdu zkoušel. Dokonce jsem po reinstalaci Woken atd. no pořád stejný.
Měl jsem GF2 MX400 (2700 3Dmark) teď 6300 ale co je to platný Prostě když na kartě od Nvidie (méně výkonné) byl obraz lepší, jak na to nahlížet? Navíc kamarád má Sapphire 9100 a také ten samý problém. Dneska jsem si všiml že když táhnu okno po ploše, vertikální okraje se rozzubatí a v podstatě se celé okno včetně písma "rozdvojí", takže není nic k přečtení dokud se to hýbe. Humus. Znovu upozorňuji, zkoušel jsem snad všechno, mám catalysty 3,2 i s control panelem, vertikální synchro on/off pořád stejné, v biosu jsem se vrtal jak dítě v písku, no nic.
Kamo z VO mi říkal, že prý tyhle nověji robené 9100 mají problémy s W98. Warlorde jaký máš systém? XP? Nevím co je na tom pravdy, ale.. tonoucí se stébla chytá