Chipset od nvidie = same trable.
lepsi je 0.63
Co můžeš udělat dnes, odlož na zítra ...
zkousel jsem nejakou novejsi verzi a ten parchant trvale provadel nejake automaticke korekce zesileni, prestoze jsem to mel vypnute.
Dalsi vec, v novejsich verzich je moznost zapnout bass redirection (uz to mam zapnute ve vlastnostech live) a s tou volbou jsou filmy prebuzene a kdyz je to vypnute, tak se mi to taky nejak 2x nezda
Radeji jsem si dal zpet verzi 0.54 a jsem spokojenej...
a neni nad jednoduchost WinDVD kodeku
edit: ty korekce u 0.66 uz neprovadi, rano zkusim to bass....
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
Uz mam aj 0.67b....a ide velmi dobre.
Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
HTPC Xtreamer s chladením od Michala
mohl by mi nekdo plz vysvetlit co to je ten matrix (nemyslim film) staci zhruba a jak to nechat nastaveny.
thx
■C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ6 ■ 2gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
"As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■
Leze to z nich jak na bezicim pasu: http://prdownloads.sourceforge.net/a...b.exe?download
.... zda se good .... kazdopadne pocet beden se necha menit primo pri prehravani (nevim jestli uz to neumela i 0.67) ....
Jo, mam pocit, ze to snad slo i u 0.65...
malej dotaz.. Dyz nastavim master na trochu vys - abz to hralo hlasitejc tak mi tten ukayatel GAIN a spolu snim hlasitost furt nejak hapruje. Jak to nastavzm tak to hraje nahlas ale pochvili to klesa a pak trochu stoupa a furt to tak lita a do nastavene hodnotz se to uy nevrati
nevite cim tojest??
■C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ6 ■ 2gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
"As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■
Ved to je jasne ako fackaPůvodně odeslal Hrochoslon
mas zapnuty Auto Gain Control, ten jazdec sa pohybuje v case zvukovych spiciek aby tak predisiel premodulovaniu zvuku, ja som to tiez vypol lebo to trochu potlaca dynamiku a pokial nebudem pocut ziadne skreslenie v modulacii tak to aj necham vypnute
..-.--.-.-..-.-.-....-.-.-.-..-.-.-
doufam ze ten auto gain control najdu![]()
ale jak se to pak lisi od toho tusim DCR coz je to nad tim. Tam taky nastavujes jak se u filmu bude dynamicky menit hlasitost.
Kdyz bude vstup moc tichej tak to zesili a naopak.
![]()
.... fsechny tuty sracafty sem povypinal a ladim jenom mastera .. pride mi to pak zvukove asi nejlepsi ....
jo bylo to vono zajebany auto gain control.
To je tedka SSOOOOÜUUUUNNND!!
vcera sem si poustel nejaky kousky z kruhu abych to vozkousel a malem sem vylit z zidle. Otec ve vedlejsi mistnosti taky![]()
dikec
Tak maldez, cely vikend som sa bavil s tymto kodekom a poviem vam , nic lepsie som uz davno nevidel, naprosto genialne urobene, kazdy detail premakany. DRC funkcia a bass redirection je skvela vec a mali by ste si vsetci fajnsmekri poriadne prestudovat manual k tomuto kodeku. Ten rus co to napisal je maly boh, vidno ze sa veci vyzna, konecne prislo nieco co vychadza z podstaty 6 kanloveho kodovania a nie z komercnych hluposti.
..-.--.-.-..-.-.-....-.-.-.-..-.-.-
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)