Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: OCZ Platinum vs. P6T Deluxe V2 problem

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: OCZ Platinum vs. P6T Deluxe V2 problem

hehe sry ziju stale v dobach s775+ddr2 ale pro ramky plati ten "overvolt" pro dosazeni jejich casovani u vsech typu..., takze poradne kouknout na specifikace...
    MB:Gigabyte EP45-DS4 CPU:Intel Core 2 Duo E8500 rev E0@3,8GHz(9,5x400)@1,248v(load Prime)COOLER: CoolerMaster Hyper 212 RAM:Kinston HyperX 2x2048 DDR2 800 4 4 4 12 GK:Asus Radeon 5870HDD:SATA II WD500GB + WD320GB + Samsung F1 1TB BOX: Chieftec CH-05SL-B-OP PSU: Enermax MODU 525W CRT:21" LCD Samsung 215TW

Citace Původně odeslal paik Zobrazit příspěvek
    hehe sry ziju stale v dobach s775+ddr2 ale pro ramky plati ten "overvolt" pro dosazeni jejich casovani u vsech typu..., takze poradne kouknout na specifikace...
    Jenže u těchto konkrétně by mělo být právě 1.65V, u DDR3 je to maximum přípustné Intelem.

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

zkus pohledat jestli nahodou tahle hra nema problemy s tvymi drivery a jestli to nova verze neodstranuje....

EDIT: v release notes pro catalyst 10.8 je odstranen bug padani po "period of time" u borderlands..., o tvy hre tam nic neni, ale nebezi napr. na stejnym enginu .....
    MB:Gigabyte EP45-DS4 CPU:Intel Core 2 Duo E8500 rev E0@3,8GHz(9,5x400)@1,248v(load Prime)COOLER: CoolerMaster Hyper 212 RAM:Kinston HyperX 2x2048 DDR2 800 4 4 4 12 GK:Asus Radeon 5870HDD:SATA II WD500GB + WD320GB + Samsung F1 1TB BOX: Chieftec CH-05SL-B-OP PSU: Enermax MODU 525W CRT:21" LCD Samsung 215TW

Citace Původně odeslal paik Zobrazit příspěvek
    zkus pohledat jestli nahodou tahle hra nema problemy s tvymi drivery a jestli to nova verze neodstranuje....

EDIT: v release notes pro catalyst 10.8 je odstranen bug padani po "period of time" u borderlands..., o tvy hre tam nic neni, ale nebezi napr. na stejnym enginu .....
    Mám už pár dní. Stále stejný.

Ted´ jsem si to tu vše přečetl. Nastavím to zítra a uvidíme. Už je 1:29hod a ráno práce. Dám vědět, díky zatím

Tak jsem nastavil 1.66V na pamětech, nastavil jsem časování manuálně a bylo to ještě horší Padala gamesa po 20minutách. Tak jsem vrátil časování na auto, zbytek ponechal a 2h to pak drželo. Neměl jsem teď moc času, uvidím co tomu bude říkat blend test. Ještě budu laborovat s vypnutím funkce CPU SpeedStep a Turbo mode, které asi fungují, ale pokud to bude stabilní, tak následně trochu pohonim CPU aby se noctua nenudila, ve všech příspěvcích s clocking nastavením i7-920 to vypínmají.
    Co myslíte, vypnout ten SpeedStep a Turbo mode i když to je zatím ve stock hodnotách ?

Senior Member Avatar uživatele Gestler
    Věk
    41
    Vliv
    231

To napětí na pamětech máš velmi nízko uplně bez obav tam nastav 1,7V+ a vubec se neboj jít k 1,8V.
    Já pro svoje balistixi potřebuju 1,82V a vubec nikde to ničemu nevadí,pokud bys neuspěl,přidej jemě napětí QPI.
    Pokud máš vše správně nastavené,klidně nech všechno šetření zapnuté,nebude to dělat žádné problémy.Jenom si nastav manuálně hodnotu násobiče na max a vypni turbo mode limit.
    INTEL Core I7 2600K D2 @5Ghz HTon , Asus Maximus V Extreme Z77,4x4GB Kingston Predator 2400Mhz,MSI LIGHTNING 680GTX 1400/7100,24"Benq PVA 16:9
    2xSamsung SpinPoint F1 HD322HJ Sata II RAID 0 + Intel X25 SSD,WD my BOOK 1TB,700W Delta Electronics/HP,Hama - URAGE.
    Chlazení : Čerpadlo: Laing 18W + XSPC TOP Radiatory: MORA2 + 9x120mm fan , XSPC RX480 + 4x120mm fan Bloky : CPU - CAWEDOG ZOUY 2.0 NB,SB+MOS EKuniversal
    HARD CORE HW SERVIS - SERVIS S POUŽITÍM PROFESIONÁLNÍ TECHNIKY V OBLASTI : REBALLINGU, REFLOW, DIAGNOSTIKY - kompletní opravy poškozeného PC HW, které vám nikde jinde nenabídnou

Uhh Uhh,
    tak jsem vyhral, stabilni v testech i hrach.

* AI TWEAKER
    Ai Overclock Tuner [Manual]
    Intel (R) Turbo Mode Tech [Disabled]
    Intel(R) SpeedStep(TM) Tech [Disabled]
    CPU Ratio Setting [21]
    BCLK Frequency [133]
    DRAM Frequency [DDR3-1333MHz]
    UCLK Frequency [2666MHz] Dvakrát větší jak DRAM Frequency.
    QPI Link Data Rate [Auto]
    DRAM Timing Control 7-7-7-20 zbytek [Auto]
    CPU Voltage [Auto]
    CPU PLL Voltage [Auto]
    QPI/DRAM Core Voltage [Auto]
    IOH Voltage [Auto]
    IOH PCIE Voltage [Auto]
    ICH Voltage [Auto]
    ICH PCIE Voltage [Auto]
    DRAM Bus Voltage [1.66]
    Load-Line Calibration [Enabled]
    CPU Differential Amplitude [Auto]
    CPU Clock Skew [Auto]
    CPU Spread Spectrum [Auto] Vypnout pokud zvysujete BCLK na jine nez stock hodnoty
    IOH Clock Skew [Auto]
    PCIE Spread Spectrum [Auto] Vypnout pokud zvysujete BCLK na jine nez stock hodnoty

Dík všem za reakce, trochu jsem to i taktnul, ale pak jsem si to rozmyslel a nechal stock, az mi bude ten vykon chybet, tak to nahodim, ted jsem rad, ze je to stable. Asi budu potrebovat lepcejsi pameti taky.

Mno až mě přepadne záchvat taktování, tak nezalezu do kouta a přijdu si zas popovídat

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problem s K9N platinum
    Založil lord deathskull v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 31.05.2007, 09:36
  2. MSI K9N Platinum a problem s klavesnici
    Založil IntEx v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 23.09.2006, 13:38
  3. MSI K8N Neo Platinum nebo Asus K8N-E Deluxe
    Založil Jirry v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 4