Mozna by stalo za to udelat novou hlasovaci tabulku. Myslim, ze pomery se zmenily a napr Chrome/Chromium, ktere nyni spada do kategorie Other bude mit vice jak jednoho iuzivatele. Navic z kontextu je znat, ze spousta lidi preslo z/na.
Mozna by stalo za to udelat novou hlasovaci tabulku. Myslim, ze pomery se zmenily a napr Chrome/Chromium, ktere nyni spada do kategorie Other bude mit vice jak jednoho iuzivatele. Navic z kontextu je znat, ze spousta lidi preslo z/na.
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
FF se loučí s 64 bitovou podporou a bude podporovat pouze 32 bitové CPU u 4. verze tohoto prohlížeče, výjimkou je Apple, kde bude i nadále 64 bitová podpora. Mimo toto schválené se ještě uvažuje i o tom, že by FF podporoval pouze 32 bitové CPU s SSE2 podporou a 64 bitové CPU s Linuxem, Windows by tak byl jediným OS u kterého by nebyla 64 bitová podpora ze strany FF.
http://www.abclinuxu.cz/zpravicky/mo...e-firefoxu-4.0
https://wiki.mozilla.org/Firefox/4/Platforms
Naposledy upravil JamesCZ; 05.09.2010 v 11:31.
Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).
Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde
AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
Spokojený uživatel KDE 4.4.2
Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.
Ono se neni cemu divit, pokud si udelaji statistiku, tak IMO vyjde ze 90% widli je 32bit. Ja pouzivam na tuxovi 64bit FF uz nakej ten rok, a funguje vpohode (Gentoo - samo vlastnorucne kompilovane). Ostatne ani technicky neni moc duvodu, vic nez 2GB RAM na prohlizec nikdo nepotrebuje.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Nevíte jak v Opeře 10.63 zprovoznit Gmail? Jede mi to jen v té ořezané verzi, zkoušel jsem to maskovat za FF ale nepomohlo..
Dík
.
Opera 10.63, sestavení 6450 - vše v pořádku co se týče GMailu. Jinak, jen mezi řečí, Google oficiálně Operu nepodporuje...
viz:
http://mail.google.com/support/bin/a...cs&answer=6557
Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).
Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
Tím OK jsem myslel to, že mi GMail nabíhá v Opeře stejně, jako v Google Chrome, čili v normálním móduMinutu předtím, než jsem zde napsal předchozí post jsem to zkoušel
EDIT: Nemaskuji se jako FF, je nastavena identifikace jako Opera.
Verze 10.63, sestavení 3516, gmail plně funkční (bez změn ID nebo nějakých jiných kulišáren). Netuším, kde může být bota. Napadá mě jenom spuštění Opery pod jiným účtem/prázdným profilem Opery, jestli by se to tam náhodou nerozjelo.
"Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."
Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)