falcon
U té grafiky, mohl bys mi (nebo někdo jiný) vysvětlit, co přesně paměť v těch hrách vykonává? Měl sem za to, že se do ní načítají textury, tj. s vyšším rozlišením je jí ve stejný hře potřeba více? A těch 512 je teda k výkonu 5770 a pro dnešní hry už málo? Vybíral sem hlavně dle poměru cena/výkon/kvalita/spotřeba, kde se mi jevila hezky s těma 512MB. Ta 1GB verze už prý téměř žádný výkon navíc nepřináší za ty peníze a prý se pak vyplatí spíš jít rovnou do 5830. Budu rád, když mi to někdo objasní, stačí vysvětlení typu jabka hrušky
O Lancool sem dosud nevěděl, že existují. Ta skříň je pěkná, hodně se mi líbí, že má všude prachový filtry a podložky tlumící vibrace. Ten otočenej koš na disky mi příde taky celkem praktickej. S čím nemám vůbec zkušenosti, je umístění zdroje dole, bojim se, aby mi to akorát nesálo prach z koberce Horní žebrování a pozice pro další větráky mi nepřídou moc šťastný, člověk si do casu akorát vyleje pití nebo mu tam něco spadne. A další větráčky neplánuju, ty dva ve skříni mi připadají až dost, nechci stavět ledničku. Ale celkově mi za ty peníze přijde hodně dobrá a budu o ní vážně uvažovat - škoda jen, že jí nemá v nabídce i CzechComputer :P
Co se týče toho chladiče procesoru, co bys teda doporučil, kdybys nebyl omezen tou částkou 500? Zase bych nechtěl chladič za litra, když jedinej rozdíl by byly 2°C na jádře Jinak ten Scythe mi je sympatickej, ale nepochopil sem smysl toho natočení. Když to osadíš, kam ten ventilátor směřuje?
Jinak Ti děkuji za rady

Peca-on-line
No určitě je větší a má větší ventilátor. Není třeba někde nějaké srovnání těch chladičů do 1000,-?
Dík za tip.