Miranda
Trilian
Jiný
Love 'murican gas-guzzlers...
Chevrolet Camaro '79, 5L V8
Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only
Tak jsem si aktualizoval Mirandu na 0.9.6. zaprvé má teda hnusný ikony, to nevím proč se muselo měnit, ty původní byly klasaNo ale co je horší, že mi to neustále háže errory při odesílání zpráv rychleji zasebou "you sending too fast". Nevíte čím to je? Docela překvapivě jsem to nevygooglil.
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
zkus 0.9.8![]()
Já právě dneska v naprostý zoufalosti downgradoval na 0.7.19. Ta 0.9.8. tohle řeší, nebo je to to jenom "tip" ?![]()
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
To je jen tip. Nepamatuju si co do changelogu psali.
....
Tak nakonec jsem to našel
Jinak 0.8 je úpln v pohodě, nemá smysl downgradovat tak nízko.Kód:Enhancements: – Improved method selection for proxy authentication – Jabber: Added SMS service support Bugfixes: – HTTP authentication fixes – Fixed SPN resolution for Kerberos authentication – Fixed auto scroll if log is focused (srmm only) – Fixed message window blinking even if focused (srmm only) – ICQ: Fixed retrieving user details deleting status message – ICQ: Fixed read status dialog – ICQ: Fixed default settings for SSL connection – Jabber: Hide custom search option if no interface is available – MSN: Fixed offline messaging
nj s prechodem na 0.9 je potreba si trochu vyhrat ... ja ted jedu na 0.9.6 a sem spokojenej ... blyo teda zvlastni, ze pri prechodu z 0.9.5 prestalo fungovat tabsrmm, ale jeste ten den byla vydana ofic kompatibilni verze, takze momentalne bez problemu
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)