Můžu mít dotaz, zda bylo něco děláno se skiny? Ode dneška (nebo možná včerejška?) se mi zobrazuje forum jinak, než dřív, viz přílohaNebo jestli je to "závada na mém přijímači"?
Můžu mít dotaz, zda bylo něco děláno se skiny? Ode dneška (nebo možná včerejška?) se mi zobrazuje forum jinak, než dřív, viz přílohaNebo jestli je to "závada na mém přijímači"?
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Nic ti nebrani si vybrat jinej vzhled, zmenil sem default aby v nom bylo logo a barvy mu +- prizpusobil. To odskoceny P je problem vB, stim nic nenadelam.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Nové téma se líbí, akorát moc nechápu to podbarvení každé první sekce ve skupině (Zprávy od Administrátorů, AMD procesory, Intel čipové sady...), to má nějaký spešl význam?
OK díky za reakci, jasný že mi nic nebrání vybrat si novej vzhled, mě to zajímalo čistě jen proto, zda je to problém na mé straně, nebo zda opravdu proběhla změna skinu![]()
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
V Gray/Blue skinu u nastavení profilu při kliku do některého z polí tomuto zčerná pozadí, spolu s černým textem je to dobrá sranda, ale raději bych viděl co tam píšu![]()
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
"Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."
Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro
Nasel sem jednu mensi chybku.Při zpracování vašeho požadavku nastaly následující chyby
* Dosáhl jste maxima uložených soukromých zpráv a nebudete moci žádné odeslat dokut nějaké nesmažete.
Intel i5 6400 @ 2,7GHz, Gigabyte Z170X, 2x 8GB Kingston 3000MHz CL15, GeForce GTX 980, Samsung 850 EVO 250GB, Lachesis, Razer Goliathus, HP w2207h, G15 a to cele v dosti obouchane MLQ3
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)