Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: OCZ Vertex Turbo SSD - samovolné odpojení ze systému

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: OCZ Vertex Turbo SSD - samovolné odpojení ze systému

Ano je potřeba, ale jen u Onyxu. Napsal jsem tu odpověď příliš obecně. Díky za mail, požadovaný soubor se přesně shoduje s tím, co potřebuju.

//edit: tak první polovina (smazání FW) šlo přesně podle plánu, ale při pokusu updatovat Indilinx Barefoot na OCZ Vertex Turbo 1.6 jak z boot CD v DOSu, tak z Windows 7 x86 to píše stále stejné chyby. Nakonec pomohla verze z fóra.

//edit2: teď jsem si toho zamrznutí všimnul taky, nakopíroval jsem nějaký data (změť různě velkých souborů) a disk po tom asi vteřinu nereagoval. A to jen připomínám, že můj kousek má za sebou jenom asi 200 GB sekvenčních zápisů a čtení + cca 20 GB náhodných zápisů a čtení. Tedy žádná velká zátěž proti celkové žovotnosti. Jediné, co by mohlo snad vadit je fakt, že jsem tohle zvládnul udělat během dvou hodin. (Patriot PS-100 tuhle zátěž nevydržel, teda vydržel, ale za cenu zpomalení na 50 % udávaných specifikací) U jiných disků jako je Kingston V+, Corsair Extreme a Intel X25-M jsem žádné problémy nezpozoroval. Můj horký tip na náhradu je Corsair X64. (jak bude čas, hodím sem výsledky)
    Naposledy upravil -HoNY-; 14.08.2010 v 23:56.
    Internetová fóra, diskuse, seznamky a chaty jsou plné lidí, kteří o sobě říkají, že něčeho dosáhli. Jde však o pouhý přelud krmený vlastní ješitností. Skutečný život, aniž by o tom tušili, se jim vzdaluje, každým dalším úderem do klávesnice. Za skutečné lidi mluví jejich činy a ne vlastní slova.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Samovolné odpojení sítě
    Založil malli v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 20.06.2005, 08:55
  2. K7 Turbo a samovolné resetování - Poraďtte prosím -
    Založil ZnuGy v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 08.12.2003, 21:13
  3. Win XP - hláška a restartování systému, samovolné !!
    Založil pierce v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 15.10.2003, 15:59
  4. Samovolné vypnutí systému -XP professional
    Založil Ichmael v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 19.09.2003, 21:47

Pravidla přispívání