Výsledky 1 až 25 z 237

Téma: iPad

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: iPad

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    Fuj, vždyť jsem byl na prvních stránkách threadu poučen že USB není potřeba, a tohle ho má dvakrát a dokonce ještě navíc miniUSB
    Jsem zvědavý, jak se předvedou s USBHost, na Androidu to rozhodně není nic běžného.

Já si zadaleka nejvíc slibuju od MeeGo, tihle kluci společně s Applem snad jako jediní něco opravdu zkouší inovovat a ne jenom patlat pořád to samý dokola možná trochu s pěknějšíma ikonkama. Ukázka například tady: http://www.youtube.com/watch?v=m4vv7yFaqxw
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

No tak snad jim USBHost bude fungovat Uvidíme, co ještě přinesou další. Já zase tolik inovací nemusím mít (i když je neodmítám), neřekl bych, že bych byl na podobné zařízení zas až tak moc náročný Nu uvidíme, za sebe to vidím tak, že budu "sledovat novinky" ještě tak minimálně rok, než se ke koupi něčeho takového dokopu
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Mne by stacilo mit stejnak netbook a namontovat si do neho ten pixel qi

http://www.engadget.com/2010/07/19/h...tbook-and-why/

ale zatim se mi porad zda 275 dolaru moc:

http://www.makershed.com/ProductDeta...01&Click=37845

Zvlast kdyz je to ta jejich prvni serie, kde pozorovaci uhly jsou mizerny...
    i3-2100,4GB DDR3,WD 500GB GP, WD 1 TB GP, inno3d 8800GT, Lenovo L220x

Nejlevnejsi varianta z ceske distribuce za 12k, cekal jsem, ze to napali jeste vic. http://www.istylecz.cz/webshop/ipad/ipad-16gb-3.html

Sice je to porad vic, nez bych byl za podobne zarizeni ochotnej dat, ale kdyz to srovnam s jedinou aspon trochu pouzitelnou konkurenci - Samsung Galaxy Tab, tak mi pripada, ze se v Samsungu museli zblaznit. Vyrobit zarizeni s temer rocnim zpozdenim, temer nulovymi inovacemi, line jako svine (specialne browser je lahudka) a za vyrazne vyssi cenu (i kdyz pravda, nutno vzit v uvahu, ze to ma 3G v zakladu)...
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

no myslim si, ze ty ceny sou hodne solidni, alespon nema cenu to kupovat za hranicema (EU)
    MB:Gigabyte EP45-DS4 CPU:Intel Core 2 Duo E8500 rev E0@3,8GHz(9,5x400)@1,248v(load Prime)COOLER: CoolerMaster Hyper 212 RAM:Kinston HyperX 2x2048 DDR2 800 4 4 4 12 GK:Asus Radeon 5870HDD:SATA II WD500GB + WD320GB + Samsung F1 1TB BOX: Chieftec CH-05SL-B-OP PSU: Enermax MODU 525W CRT:21" LCD Samsung 215TW

Senior Member Avatar uživatele sasha
    Vliv
    294

ted mi jeste reknete jak ta verze bez wifi nahrava data, kdyz to nema usb
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

Uplne spatne :). Pripojit pres usb se to k pocitaci da, jen se neda usb zarizeni pripojit k iPadu. A wifi maji vsechny verze.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání