No takto , ked ani v jednom z tych softov nikdy pred tym troska solidnejsie nerobil, IMHO to je plus-minus jedno. Nemyslim, ze budu robit AZ take strasne modely, aby to malo nejaky razantnejsi vplyv. Plus ak beries 3-4GB RAM, tak to tiez nie je nic moc na solidnu robotu v 3D (ale ani nikto nepredpoklada ze tam budu nejako strasno krutohusto drvit to 3D, co si budeme nahovarat.). Relativne dlhu dobu som na mojom workstatione pouzival teraz uz zaloznu GF 9400 a nejako som si nestazoval. To co sekalo vo viewportoch na 9400 GT seka aj na HD 5850.A vdaka kvalitnemu viewportu v Max-e sekaju uz 3 boxy
![]()
![]()
![]()
edit: TL ; DR verzia - podla mna sa na 3D vobec nedrz ako smerodajny ukazovatel. Doteraz som nenasiel ziaden notebook, ktory by vysuploval realny workstation.
edit2: ako uz MadCap pisal, ten externy display bude proste treba. Ked v Autocade rozlozis vsetky mozne a nemozne listy, v nejakom tom 3D software modelovacie, texturovacie panely, object manager, nedajboze curve editor, tak snad aj jeden externy display je malo.