Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Tual v redukci prestal pracovat ?

Standardní Tual v redukci prestal pracovat ?

Zdravim, pouzival jsem Tuala v NONAME redukci na BX440 a pracoval OK. Pak jsem tu redukci vytahl, pouzival puvodni procik a za 2 tydny chtel vratit zase Tulene, ale PC nic. Disky se roztoci, ale monitor se sam prepne do OFF. Pipani se nekona, na obrazovce nenabehne nic. S puvodnim procesorem to pracuje nadale. Netusi nekdo?

THX Janj

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

Tu redukciu si mal pre Tulena upravenu a pouzival tam povodny Slot1 procesor ?
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Standardní

Mam BH 6 -SLOT 1, puvodni proc ma svoji redukci, tam jsem nemenil nic. Tual ma taky svoji redukci, ani tam jsem nemenil nic, jen 2 tydny stala. Mel jsem ji na stole, max jsem do ni strcil, mechanicke poskozeni by nemelo byt. Kontroloval jsem to pajeni, izol a nic. Kdyz jsem to delal poprve, taky nejdrive nic na monitor , pak snad G35+G37 a bylo to alespon k CPU uworkable- to vyresil SPEED ERROR. Ale ted se tam ani nedostanu.

Janj

Citace Původně odeslal PiT
    Tu redukciu si mal pre Tulena upravenu a pouzival tam povodny Slot1 procesor ?

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

Skusal si reset CMOS
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Standardní

Zkousel, proste nic. Mozna jeste zkusim nastavit vyssi napeti.
    Kdyz jsem to rozbihal poprve, nedelal jsem to resetem CMOS, ale pri starem proc jsem vlezl do BIOSu a vsechno nastavil. Pak ulozil a vypnul PC. Zmena procu a jedem.Ted jsem delas i ten reset, doufam, ze se tam neco nezmenilo... uf. PC se chova, jako by proc nebyl v desce.

janj
    Citace Původně odeslal PiT
    Skusal si reset CMOS

Standardní

Aby nakonec ten reset nebyl puvodcem problemu, pred tim jsem nikdy neresetoval CMOS...
    Janj
    Citace Původně odeslal Dr.Xander
    presne...zkus smazat CMOS

Standardní

zkus promerit, co se da! zkontroluj mustky ... me asi pred mesicem z niceho nic prestal jit poc kvuli procaku -> vyndal jsem z redukce, "utahl" smycky u mustku, vratil do redukce a jel. popravde netusim, co s nim bylo doopravdy, ale myslim, ze to bylo blbe zadratovany napeti ...
    je taky docela mozny je odesla redukce, preci jenom no-name je no-name .. nejjistejsi by bylo zkusit procak v jiny desce a vyloucit tak chybu procesoru
    SilverBox: ASUS P2B-F & mod no-name PPGA slotket :: Tualeron 1.3 @ 1.5 1.45V & iBoxCooler 2k RPM (sys/idle/load 28/38/42° C) :: 384M SDR PQI CL3@CL2 :: Club3D Radeon 9000Pro 64M :: SB Live Value! :: Edimax 100M :: WD 80G-8M JB :: LiteOn 52246S :: IntelliMouse Expolorer 3.0A :: Avance A010 w. 300W Fortron :: 3Dmark2001
    BlueBox: CT-6OIV2 :: Mendocino 400@450 :: 128M SDR Hynix CL2 :: Well 56.6K :: Quantum 13G :: Teac 532E

Standardní

Procesor je pracovity, kamos ma podobne, ale redukci MSI... Bohuzel ted nemuzu zkusit muj proc s jeho redukci u mne. U nej to pracovalo OK.

UFFFF

janj
    Citace Původně odeslal msdr.mike
    zkus promerit, co se da! zkontroluj mustky ... me asi pred mesicem z niceho nic prestal jit poc kvuli procaku -> vyndal jsem z redukce, "utahl" smycky u mustku, vratil do redukce a jel. popravde netusim, co s nim bylo doopravdy, ale myslim, ze to bylo blbe zadratovany napeti ...
    je taky docela mozny je odesla redukce, preci jenom no-name je no-name .. nejjistejsi by bylo zkusit procak v jiny desce a vyloucit tak chybu procesoru

Standardní

Asi by to ta redukce byt mohla, protoze Tualek jinde pracuje a v MB jde soucasny procesor.
    Nemate tedy nekdo FC-PGA redukci na prodej?

janj
    Citace Původně odeslal msdr.mike

Standardní

No bratrovi se stalo s BH6 neco podobneho! Jistou dobu tam taky bezel tualatin ale pak se tam vratil zpet Celeron 333 a po nejake dobe cca 2-3 tydech to prestalo chodit. Proste jak napsal "janj" na zacatku. Disky se roztoci ale monitor se prepne na off a dal nic. Ani pipnuti. Zkouseli jsme resetovat cmosku dat jinou grafiku ale nic nepomohlo. Nevite co s tim?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. jak pripojit redukci 2,5 na 3,5 IDE?
    Založil Simon Nytra v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 08.07.2005, 15:51
  2. Prestal chodit druhej monitor, poradi nekdo?
    Založil Totter v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 18.10.2004, 19:25
  3. proda nekdo funkcni redukci na tuleňe?pripadne vymeni t za c
    Založil bulit v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 12.03.2003, 21:23
  4. jak nastavit redukci..........?!?!-SOFTMENU III-ABIT??!!
    Založil Neller v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 17.01.2003, 19:32
  5. Potřebuji redukci na S370 při změně z PPGA na FCPGA?
    Založil will v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 17.01.2003, 10:56

Pravidla přispívání