Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Nerozpoznání TOKENu - CzechPOINT

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Nerozpoznání TOKENu - CzechPOINT

Hele hoď jsem screen té situace, nějak se mi to nezdá .... . Jinak bych to viděl na reinstal. A říkám použij jiný port, nejlépe ten co je vyveden vzadu na desce... . Vraž tam token a až pootm zapni PC ... .

Senior Member
    Věk
    46
    Vliv
    286

screen jsem zapoměl udělat ale zkusím ve čt
    jinak odebrání usb ovladačů a jejich opětovná instalace, odebrání všech zařízení, přepojování tokenu z usb do usb atd.... nic z toho nepomohlo.... jeden z PC nakonec musim reinstalovat protoze uz to trva moc dlouho a asi to nema reseni
    MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W

Senior Member
    Věk
    46
    Vliv
    286

tak to je fakt "haluz"..... PC jsem nakonec vzal k sobě komplet vyzálohoval, provedl čistou instalaci, dokumenty atd dal zpátky a vše OK u mě to běželo bez problémů..... přivezu to k nim, zapojím do sítě první start vše OK... doinstalovávám tiskárny a po restartu jsem tam kde jsem.

Hlava mi to nebrala tak jsem ze switche GITY (jejich poskytovatel internetu) vypojil vše a nechal tam jen ten PC a stále to stejné (chtěl jsem vyloučit "blokování" z jiného PC apod).

Jediné co funguje je, že PC se nastartuje bez sítě a poté se ta síť zapne.... a vše funguje, ale po restatru se to musí opakovat.

Řekl jsem si tedy že v síti co jsou ještě 2 PC musel být nějakej vir ikdyž antivir tam samozřejmě mám a ten mi to ihned po zapojení napadl...

Odvezl jsem to tedy zpět k nám a vše OK vše jede restart nerestar.... takže teď to řeším s firmou GiTy, akorát zatím nic nevyřešeno - mají údajně vše OK....

Dnes to vezu na jinou obec která má stejného poskytovatele a zkusím to tam připojit a uvidíme....

Nějaký nápad?...
    MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W

Senior Member
    Věk
    46
    Vliv
    286

Tak nakonec v jiné obci přes stejného poskytovatele to jelo OK...
    Vzal jsem to zpět na tu první a tam zase ne... vzal jsem si sebou NTB a nainstaloval si ten SafeNet k tokenu k sobě a zapojil jsem se k nim do sítě a světe div se vše jelo OK....
    Napadlo mě ještě kuknout na IP a všimnul jsem si, že jsem dostal samozřejmě jinou IP než současné PC.... opsal jsem si ji, NTB odpojil a připojil zpět PC a dal jsem mu natvrdo ty IP z NTB a hurááá vše jelo OK.
    U druhého PC jsem také posunul IP o jednu bokem a dal ji natvrdo a vše také OK... Volal jsem na GiTy a vše jim řekl... stále mi ale tvrdili, že u nich nic bloknutého není ale že mám zkusit restartovat to jejich Cisco tak jsem to udělal a po 5min bez eletřiny jsem to zapnul a nechal IP na DHCP ale po restartu zase nic
    Zkrátka nikdo neví proč to dělá, ale teď mají PC pevné IP, myslím bez DHCP a jiné než kdysi... dal jsem vždy na konci o jedno číslo nahoru....

Kdyby to někomu pomohlo... tohle byl můj příběh

No nevím no . Tohle na to přeci nemá vůbec vliv... . Hlavně že to funguje

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání