Výsledky 1 až 25 z 48

Téma: Gtx460 / 768+1gb / gf104

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Gtx460 / 768+1gb / gf104

K prvni pripomince - Palit ani Gainward muzu vyloucit z vyberu, chysta se na to vice vyrobcu a pripadne to muze vyresit kousek pasivu, ktery tam nabastlim, chapu ze je to pruser, kort kdyz stoji ta soucastka par Kč, ale osobne mi modifikace a vylepsovani chlazeni nedelaji vrasky a nebral bych to jako duvod, nekoupit kartu typu GTX460.

K druhemu odkazu, na ten nebudu klikat, neprijde mi dustojne sem davat odkaz na neco, co se jmenuje semiaccurate, to ma byt nejaky druh provokace. Jinak je to revize A1, predpokladam urcity posun v A2 a pozdejsich. Ati mohla mit klidne spani, pokud by byla schopna marketingove prosadit HD5850, ktere v dobe uvedeni nemelo konkurenci a stale je to velice schopna karta. Jenze best buy byla vazne v prvnim tydnu a abych kartu nedostal kvuli tomu, ze se nepripominam kazdy den a pak ji hledat v obchodech opravdu po par kouskach, to mi prijde hodne podobne jako strategii nvidie s uvedenim tehda G92. Opravdu dostat na prvnich 100 kousku naprosto odlisnou cenu vyborne funguje v recenzich a protnim zajmu, ale po celou dobu az dodnes se drzi ceny kolem 7000 kč, kterou jsem nedal ne proto ze by byla nejak absolutne vysoka, ale abych pak poslouchal od svych kamaradu, ze oni ji koupili pod 6k s dani v dobe uvedeni a ja cekanim a trpelivosti dostanu akorat vyssi cenu - diky nechci, az tak jsem schopen se omezit a pockat na neco, u cehoz tento problem resit nebudu. Mel jsem 5770 a vubec mi to neprislo jako spatna karta, treba vystup na tri monitory beru jako velky posun vpred za tuhle cenu, ale taky mela sve chybky a na rozliseni 1920*1080 to neni idealni kandidat, coz se za tu cenu ocekavat ani neda.

Jeste ohledne kvality substratu, to je druh obvineni, ktery se bude problematicky dokazovat, nevim o nejake jednoduche metode jak analyzovat kvalitu substratu na jiz vyrobenych kartach a pokud bude reklamatovatelnost ve standartnich cislech, tak to pravdepodobe zustane jen u spekulace. Nebo se treba pletu a tuhle inforamci se casem docteme i na "slovutnych" HW portalech.

Prijde mi jak kdyby se vytahovali na gtx460 stari kostlivci puvodem z konce roku 2007, pripadne 2008. Muj osobni nazor je ze 460 je solidni karta, jeji nadmerna glorifikace sice rozpoutala opetovny flame, ale ja bych se ho nerad dockal i v tomhle threadu. Jak jsi si mohl vsimnout, zatim tady prispeli podle meho rozumni a vyrovnani lide, kteri nemaji problem menit vyrobce, podle toho jak se mu zrovna vede. Ocenuji tvoji praci na poli grafickych cipu, na druhou stranu se neda prehlednout tva naklonost k firme ATI. Nerad bych aby se kvuli tve pritomnosti pridal nejaky fanousek Nvidie a zacal klasicky souboj odkazu, testu recenzi, nepodlozenych zprav.

Vice bych ocenil tvuj nazor, ac jsi treba kartu v ruce nemel. Protoze to je pro me zajimave, vyhledat odkaz je dle meho soudu praktika oblibena a pouzitelna na vse diskuzich pod produktem na ceskem webu, ja osobne jako zakladatel vlakna bych radsi vedl diskuzi v pozitivnim duchu a kritiku cetl od konkretnich lidi, ktere uz nejaky cas na foru znam, nez se presvedcoval o hodnovernosti uvedenych zdroju, jako je S-A.

To jsem se opet po nejake dobe rozepsal, snad se te to nejak nedotklo.
    Naposledy upravil neGryk; 16.07.2010 v 10:16. Důvod: nepresnosti
    "Work"Station: E8400||4GB RAM||WIN 7||ATI||Samsung 24"||X25 SSD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání