Takže Lenco L81 dnes dorazil. Momentálně je připojený na Genius SW-5.1 a první zkušenosti jsou asi takové:
Mezi deskama jsou obrovské kvalitativní rozdíly, ale 45 RPM Kubišová od Supraphonu na tom zní naprosto skvěle, po létech MP-trojek a cédéček mi to připadá úplně jiný - krásný nedeformovaný vejšky. Jinde už to taková sláva není
Zatím jsem nezkoušel digitalizaci skrze USB kabel, jen přímo (což vytváří jakousi 128kbps MP3, která není úplně katastrofální, ale oproti přímému přehrávaní je to kvalitativně jinde). Až vyzkouším, podělím se o zkušenosti.
Co se mi moc nelíbí je, že nemá vůbec žádný kryt (ani výlisek z igelitu jako se dával ke klávesnicím) a trochu mimo taky je, že sice podporuje jakýsi anti-skating system, u kterého je poznámka, že přesná hodnota se má nastavit podle údajů ke konkrétní přenosce. A u jejich přenosky žádný údaj uvedený neníPoslední věc, která mi v tenhle okamžik trochu vadí je absence kolečka na ovládání hlasitosti (resp. je tam, ale jen na hlasitost záznamu). Už prostě počítají, že člověk použije nějakou aparaturu...

Odpověď s citací