Zdravim panove...
Koupil jsem vcera tuhle kartu http://www.alza.cz/leadtek-winfast-p...-t-d153182.htm a byl jsem presvedcen o tom, ze to proste pichnu do kompu, nainstaluju soft, pripojim koax z panelakove anteny a voila, budu se moct divat na TV na monitoru zejo.
Ale proste soft mi ukazuje signal tak 0,5 carky ze 7mi bodove stupnice a samozrejme vyhledam velke kulove a ne kanaly.
Proto se chci zeptat, zda mate nekdo zkusenosti s prijmem TV z panelakovych anten.
Popripade zda-li se najde nejaky brnak s pokojovou antenou, ktery by se chtel stavit na kafe, vzal antenu s sebou, abych vyzkousel, jestli ma cenu ji kupovat, nebo mam TV kartu vratit a na digitalni TV v PC zapomenout.
Uvitam samozejme i jine rady, jako napriklad navrhy na jinou TV kartu do 1500,- (pokud mozno PCI-E, ale i na USB bych se nechal ukecat), podminkou osobni odber v prodejne v Brne.
Protoze opravdu jsem si naivne myslel, ze je to primitivni zalezitost
P.S: Searchoval jsem tady pro info, ale probiraly se zde spise odborne veci typu stineni, odrazu, DVB-S/C a co ja vim jakeho matrixu, navic pokrocilejsiho stari.