Citace Původně odeslal DeeKay
Ted sem si precet tu recenzi na Gigabyte, no zacatek peknej, presnej popis soucastek, testy pak taky OK, ale co mi prislo nedostatecny je zhodnoceni stability - co napsat jak to testujete apod? CO osadit desku vsim moznym a nemoznym, vyplnit vsechny PCI a podivat se jak si deska poradi? To samy s memory slotama? VIm ze je to casove narocny, ale stabilita a schopnost obslouzit plno HW je podle me 100x dulezitejsi nez kolik to udela bodu v 3Dmarku... kdyz uz teda chcete aby si kazdej nasel neco, tak provedte testy co sem uvedl, protoze ne vsichni maji PCjen na hrani a nemaji tam jen Grafiku, pripadne sitovku nebo modem a tim to hasne.... nekdo ma PC taky na praci...
Ono je to jeste slozitejsi. Je super 1 kus hodne dobre otestovat a mit ho treba i tyden, ale v praxi je to jeste mnohem slozitejsi. Bylo by potreba testovat možná desítky kusů, po několik měsíců a samozřejmě různých revizí. Platí to zejména pro mechanické součásti CD, CD-RW, DVD, HDD. Pak by se nestalo, že v testech něco vyhraje pár dní na to se do prodejny nahrne spousta lidí, že chcou to a nic jinýho a pak se dalšího půl roku trousí a postupně to reklamují. Zažil jsem to už mockrát.

Proto vím, že testy jsou sice hezká věc, ale u časopisů mi to řekne jen o tom, co teď lidi budou chtít a kdo zas má čeho moc ) U internetových serverů je to lepší, ale stejně není nad vlastní zkušenost a dobrý kontakt k distribuci, abych věděl, jak to aktuálně vypadá u různých výrobků s poruchovostí.

Z vlastní zkušenosti si myslím, že 99% uživatelů nikdy neobsadí všechny sloty a těžko se někomu komerčně vyplatí testovat i tak specifické situace.