Nene, vzdy free. Ted se divam dokonce 2 zaznamy tam jsou, druhej asi rok starej. Ale tezko rict presne, nejak se uz neda vycist datum posledniho updatu na free.
EDIT:// Uz sem to nasel
Last Updated
Sep. 20, 2008 2:33 AM
Nene, vzdy free. Ted se divam dokonce 2 zaznamy tam jsou, druhej asi rok starej. Ale tezko rict presne, nejak se uz neda vycist datum posledniho updatu na free.
EDIT:// Uz sem to nasel
Last Updated
Sep. 20, 2008 2:33 AM
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
Tak, skusil som to cez DynDNS.com a slape to pekne... cez internet sa dostanem az na moj ADSL Wifi Router... A teraz co dalejAko sa dostanem za komp, ktory uz ma IP lokalnej siete (napr. 192.168.1.10)
Cez nejaky port-forwarding
Prosim objasnite mi to podrobnejsie...
dakujem, Jaro
Presne jak pises, portforward. Kdyz tu prohledas tuhles sekci, najdes stovky navodu, dycky zalezi co mas za krabici. Pokud ti de o widle, potrebujes 3389
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)