A lze nějak fixnout nefungující udělování karmy pro Operu? (aspoň u mě na 10.10 se na to kolonka ani nezobrazí, snad tu někdo vzpomínal i verzi 10.5×...?)
A lze nějak fixnout nefungující udělování karmy pro Operu? (aspoň u mě na 10.10 se na to kolonka ani nezobrazí, snad tu někdo vzpomínal i verzi 10.5×...?)
"Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."
E2140 w/Gemin II, P35-DS3, 2GB Vitesta 800+, 8800GTS 512, Hitachi T7250, Samsung F3 HD502HJ, Logitech G5, Logitech K300, Dell 2209WA, Corsair HX520
Olympus E-300 + ME-1|ZD 1445|ZD 4015|Auto-Yashinon DX 50/1.7|Pentacon Electric 135/2.8 MC
Dali 850 Red Line (Seas + Vifa) | Rotel RC-971 | 2x SPV100p+ | Onkyo SE-200 | Paolo speaker cable
Dell D610 (P-M Sonoma 2.26GHz, 2GB DDR2, 80GB 7.2k, Radeon X300, DVDRW, BT, IrDA, WiFi, 14.1" SXGA+)
Xbox 360 | 120GB
Díky za info, funguje (hned jsem to u tebe zkusil).
"Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."
graficke zobrazovani karmy blbne jen mne nebo je to obecny problem?U vsech vidim stejny metr jen textovy popisek pri najeti mysi je jiny...
https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla
to je dany tim jak karma v defaultu funguje. jezevcuv hack zatim nikdo neportl.
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Bude rozklikávací seznam sekcí? Docela jsem si na to zvykl a dost zdržuje vlez do sekcí jen z indexu.
Chyby: v K-Meleonu 1.5.4 jsou seznamy právě přihlášených uživatelů apod. nasázené pod sebou místo aby byly na řádku, takžet to má vždycky půl metru. Taky se pole pro Odpověd/Odpověď s citací otevře nějak úplně na straně a se šírkou tak možná 10 px což je jaksi pro psaní drobet málo![]()
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
INTEL Core I7 2600K D2 @5Ghz HTon , Asus Maximus V Extreme Z77,4x4GB Kingston Predator 2400Mhz,MSI LIGHTNING 680GTX 1400/7100,24"Benq PVA 16:9
2xSamsung SpinPoint F1 HD322HJ Sata II RAID 0 + Intel X25 SSD,WD my BOOK 1TB,700W Delta Electronics/HP,Hama - URAGE.
Chlazení : Čerpadlo: Laing 18W + XSPC TOP Radiatory: MORA2 + 9x120mm fan , XSPC RX480 + 4x120mm fan Bloky : CPU - CAWEDOG ZOUY 2.0 NB,SB+MOS EKuniversal
HARD CORE HW SERVIS - SERVIS S POUŽITÍM PROFESIONÁLNÍ TECHNIKY V OBLASTI : REBALLINGU, REFLOW, DIAGNOSTIKY - kompletní opravy poškozeného PC HW, které vám nikde jinde nenabídnou
Toto téma si právě prohlíží 4 uživatelů. (0 registrovaných a 4 anonymních)