Prosím pomozte. Mám 2 pc, na 1 win98SE (FAT32), na 2. winXP profi (NTFS), zajímalo by mě, je li možné přistoupit k souborům z 98SE na 2.pc s XPPokud ano, jak, popř. který program to umožní. PC jsou připojena na LAN switch...
Prosím pomozte. Mám 2 pc, na 1 win98SE (FAT32), na 2. winXP profi (NTFS), zajímalo by mě, je li možné přistoupit k souborům z 98SE na 2.pc s XPPokud ano, jak, popř. který program to umožní. PC jsou připojena na LAN switch...
Pokud jde o sdílenou složku na těch XP, pak je jedno jestli je FAT nebo NTFS. Po síti to samozřejmě jde, ale je třeba ty XP správně nakonfigurovat. Program třetí strany není třeba, je to standardní vlastnost systému. Co přesně ti nefunguje ?Původně odeslal Rhapsody
Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.
Takže při sdílení přímo propojenejch pc je vše v pohodě? Abych řekl pravdu, tak zrovna se teprve dokončuje instalace 98SE, slyšel jsem o problémech se sdílením mezi W98 a XP, taxem chtěl být dopředu připraven, pokud by to byla pravda. Takže by mělo vše být OK?
Jinak co mi skutečně nejde je "soukromé" sdílení souborů pod windows XP. Mám doma s několika lidma LAN a zajímalo by mě jak se v XP nastaví heslo pro přístup k mnou sdílené složce, pokud to jde, popř jak to vyřešit jinak...
1.pri prepojeni 2 pc suborovy system je VZDY zalezitostou lokalneho pocitaca ku ktoremu sa pripajas => takze aky suborovy system ma druhy pc ta nemusi trapitPůvodně odeslal Rhapsody
2.XP ma podstatne vylepsene "sukromne" zdielanie oproti W9X
akurat musis vytvorit konto pre cloveka,ktoremu chces nieco sukromne zdielat a spravne nastavit pristupove prava
ABIT NF7-S 2.0 ||AMD Mobile Barton 2600+ ||Corsair TwinX 2x512MB ||Inno3D GF 6800 128MB ||
WD 120GB JB ||NEC DVD-RW ||LG 17" 1710B LCD ||Thermaltake Silent Boost ||
Mno to jsem předpokládal, že na tom XP musí být líp než 98, ale nastavit to konto neumim, práva nastavit umím... Poraďte pls někdo s nastavením toho konta tak, abych mohl přidělovat práva na složky jednotlivým uživatelům v síti... Dík
F1![]()
Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)