Ne, tohle se musí nastavit, v defaultu toho lze i s obyčejným user profilem napáchat docela dost. Nicméně ochrání to v defaultu systémové soubory a profilové složky ostatních uživatelů, to jo.
Každopádně bych se taky přikláněl k vytvoření jednotlivých uživatelských účtů + vytvoření offline zálohy těch opravdu důležitých věcí, děti a BFU dokážou zformátovat disk ani nemrkneš.





Odpověď s citací