Já koupil u Batteryshop.cz neoriginálku T6 pro DELL D620/630. Měl jsem nabídku na tohle s články Sanyo a pak ze Softcomu jinou s články Samsung za stejnou cenu, ale vzhledem k tomu, že s bateriemi Sanyo mám dobré zkušenosti (kapacita i životnost) a Samsungy už mi všechny chcíply (od začátku menší kapacita, něco zašlo na závady a vše vydrželo mnohem kratší dobu, než Sanyo), vzal jsem toto. Sanyo po konzultaci doporučil a odsouhlasil i Tiktak.
Pozitiva: dá lehce přes tři hodiny jako originál v dobré kondici, kapacita stejná, mechanické zpracování viditelné části zcela v pořádku, pasuje bez problémů a stejně tak i lícuje, barva je shodná. Nezahřívá se. Lepení je OK i gumová "nožička" je stejná jako originál.
Negativa: co se mi úplně nelíbí, je zpracování části, která je skrytá (vanička baterie je zabroušený výlisek jako u originálu, ale tady je více vidět tmavší plast u svaru), hůř se mačká tlačítko indikátoru zbývající výdrže (není až tak životně důležité). Ale zas to je za poloviční cenu oproti originálu, oproti nabídkám z e-baye se zárukou a jedná se víceméně o bezvýznamné prkotiny, které nemají vliv na funkčnost a nejsou vidět, tak to neřeším.