Výsledky 1 až 25 z 70

Téma: Auzentech X-fi Forte

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Auzentech X-fi Forte

Hm, stáhnul jsem ovladače co Shapet linknul, a nejdou nainstalovat... Hned hláška "unable to detect any supported product on your system...". Co to?

Po půl roce čekání:

Dear Jan,
    We apologize for the delay.
    We have reported issue list to develop team this week as well.
    We are expecting that the new driver will be availabe around end of June.
    We will do our best to release it as soon as possible.

Again, we are sorry for the delay, and appreciate your patience.

heh

Tomu se říká černá káva.....

Zase na druhou stranu majitel patentových práv by nenapsal ani toto....

Tož snad konečně červen.

Tak po roce vyšly ovladače, které nevyřešily NIC. Auzen srdnatě ignoruje stížnosti (poslední dobou už skoro i nadávky) uživatelů ve fóru, které obvykle ani nejde (a mám dojem, že ho snad blokují schválně - tři týdny mi nešlo postovat), na supportu odpovídají jednou za měsíc (pokud vůbec). Karta je díky praskání/prskání a rušení nepoužitelná. Teď se mi tahle vypečená firmička najednou ozvala, že mi kartu vymění (ne že bych se byť jen ve snu domníval, že vymysleli novou revizi). Samozřejmě je to týden po vypršení záruky, takže nevím jestli se nasrat ještě víc nebo co...
    Každopádně všechny před čímkoli od Auzentech řádně varuju.
    Že jsem si já idiot nekoupil kartu od Creative.

Tak to je mi vážně líto. Já teď měl starosti kolem promoce dcery, odjezdu za Velkou louži, jen okrajem zabral informace o Auzenu - nadávky jsem registroval taky. Měl jsem asi štěstí na dobrý kus.
    Jejich instalátor neužívám, je to Creative hvězda, která září nad instalací. Obrana proti dalším Danielům.

Karta hraje čistě, firmware je taky vyměněný, ale kvůli odemčení funkcí. PnP verifikátor je mimo APU a nevšímá si jej jenom WIN 7, proto byl vydán opravný patch pro detekci koncového bodu. Auzen to tam pořád nemá. Netuším proč.

No, Danielovy ovladače jsem zkoušel taky, ale je to to samé jako to co o dva týdny později vydali Auzeni.
    Apropos zkusil jsem kartu nainstalovat i do nového kompu co jsem postavil ženě, a bzuprská to stejně...

Jen na okraj, co se na tom dá odemknout?

poměrně dost toho jde odemknout nebo deaktivovat. Od rychlosti plnění bufferu (APU X-Fi má 2x větší šířku pásma) z 1/60 za sec na polovinu (PCIe s tím počítá pro ASIO, kdežto PCI ma fix, který pořád stačí). Odemčení dekoderu a volba "obcházení" tak, jak Auzen nachystal pro levnější Bravuru s kruriozním LED button block.
    Tam si to nachystá každý podle sebe. Vypnutí X-RAM, která pod WIN 7 neskutečně zlobí, nevím přesně, jestli lidi nepsali o domršeném zvuku.

Jedině to poslední se dá zapnout a vypnout *.reg souborem (myslím, že jej dali do driverů).

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Auzentech X-FI card
    Založil Masster v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 51
    Poslední příspěvek: 22.09.2008, 09:43
  2. K8N Neo4 FI + Creative Inspir T7900 (problem vyřešen lock)
    Založil Arnold__Rimmer v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 15.12.2005, 12:08
  3. fi. Gameline pozor!! nesolidní jednání!!!
    Založil jfk v sekci fóra Zkušenosti s prodejci
    Odpovědí: 43
    Poslední příspěvek: 20.05.2004, 17:07
  4. Wi - fi sdileni internetu pres normalni sitovou zasuvku
    Založil DAvidaK v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 03.03.2004, 01:28

Pravidla přispívání