Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: Klávesnice + myš

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Klávesnice + myš

Co tak ruzne zkousim tak vyrobci jdou posledni dobou pekne nahoru dolu a to vetne tech "lepsich" jako je logitech, MS, Compaq a lenovo. Ja osobne se chystam vyzkouset novy set od LOG MK710, nicmene moje posledni zkusenost s MX5500, pro 2400 CD, lenovo KU0225 a HP KU0316 je proste takova, ze opravdu kvalitni klavesku aby clovek pohledal.

Nicmene z techto vsech kandidatu vychazi asi nejlepe klasike HP - dolbyjofka s USB konektorem, tlacitka maji tohu jiny chod, nicmene po par mesicich pouzivani trochu zlobi klavesa "C", avsak spolecne s lenovem patri aspon ke skupine ciste klasickeho rozlozeni klaves s kratkym pravym SHIFTem, ktery mi ale vyhovuje vice nez dlouhy, vzhledem k tomu, jak casto pouzivam zpetne lomitko. MX5500 ma sice docela poctive proveden , ale vystupkovite klavesy s pomerne velkymi mezerami mi nesedly. LGtech PRo 2400 je v setu s mysi ktera stoji za velkou backoru, dosah je tragicky, klavesnice ma rozumny layout, ale stribrny nastrik neni moc kvalitni.

Jeste muzu napsat kratky postreh k Logitech cordless ALTO s podstavcem na NTB, ale IMHO je to za ty penize dost mizerna volba, layout je netradicni, blok klaves DEL,HOME atd.. je vertikalne, klavesy hodne podobne stylu MX5500. Kde jsou casty prvnich dvou edic Dinovo klavesnic, nebo old school klasiky, kterou mel jednou na LP puki. Sorry za dlouhe OT, jen jsem potreboval napsat moji soucasnou rozladenost na klavesnicovem poli
    Naposledy upravil neGryk; 15.04.2010 v 15:00. Důvod: JFF
    "Work"Station: E8400||4GB RAM||WIN 7||ATI||Samsung 24"||X25 SSD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. set klávesnice + myš
    Založil Scorp v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 18.11.2007, 18:44
  2. Klávesnice a myš proti RSI
    Založil Brogg v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 31.07.2006, 13:04
  3. Abit NF7-S 2.0 po vypnutí mi zůstává svítit myš a klávesnice
    Založil Honza A v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 5