Hmm, to jsem tam popravdě nenašel (bohužel to tady teď nemám před sebou, jsem v práci), ty to tam máš? Je taky možný, že jsem slepejš![]()
Hmm, to jsem tam popravdě nenašel (bohužel to tady teď nemám před sebou, jsem v práci), ty to tam máš? Je taky možný, že jsem slepejš![]()
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Co tak ruzne zkousim tak vyrobci jdou posledni dobou pekne nahoru dolu a to vetne tech "lepsich" jako je logitech, MS, Compaq a lenovo. Ja osobne se chystam vyzkouset novy set od LOG MK710, nicmene moje posledni zkusenost s MX5500, pro 2400 CD, lenovo KU0225 a HP KU0316 je proste takova, ze opravdu kvalitni klavesku aby clovek pohledal.
Nicmene z techto vsech kandidatu vychazi asi nejlepe klasike HP - dolbyjofka s USB konektorem, tlacitka maji tohu jiny chod, nicmene po par mesicich pouzivani trochu zlobi klavesa "C", avsak spolecne s lenovem patri aspon ke skupine ciste klasickeho rozlozeni klaves s kratkym pravym SHIFTem, ktery mi ale vyhovuje vice nez dlouhy, vzhledem k tomu, jak casto pouzivam zpetne lomitko. MX5500 ma sice docela poctive proveden , ale vystupkovite klavesy s pomerne velkymi mezerami mi nesedly. LGtech PRo 2400 je v setu s mysi ktera stoji za velkou backoru, dosah je tragicky, klavesnice ma rozumny layout, ale stribrny nastrik neni moc kvalitni.
Jeste muzu napsat kratky postreh k Logitech cordless ALTO s podstavcem na NTB, ale IMHO je to za ty penize dost mizerna volba, layout je netradicni, blok klaves DEL,HOME atd.. je vertikalne, klavesy hodne podobne stylu MX5500. Kde jsou casty prvnich dvou edic Dinovo klavesnic, nebo old school klasiky, kterou mel jednou na LP puki. Sorry za dlouhe OT, jen jsem potreboval napsat moji soucasnou rozladenost na klavesnicovem poli![]()
Naposledy upravil neGryk; 15.04.2010 v 14:00. Důvod: JFF
"Work"Station: E8400||4GB RAM||WIN 7||ATI||Samsung 24"||X25 SSD
OT tohoto druhu vůbec nevadí,l právě naopakZajímavé počtení... Je fakt, že v dnešní době něco vybrat je celkem "věda", já jsem taky s nákupem docela dlouho váhal, osahával si všechno možné a nakonec jsem se přeci jen rozhodl pro tu MX5500 a zatím toho nijak zvlášť nelituju (a až do zkur... QuickSearch tlačítko naprogramuju jako middle buton, bude to ještě lepší). Vertikální uspořádání kláves Home, End, PgUp, PgDown, Delete a Insert mě sejří taky, ale bohužel (nebo možná v kontextu toho co jsem si teď koupil domů bohudík) to mám v práci na ext. klávesnici stejně a tak už jsem si tak nějak zvykl
Je pravda, že ta tlačítka na MX5500 jsou trošku "Atypická", ostatně jak jsem psal už včera, chvíli jsem si zvykal, ale pak jsem na tom napsal pár stránek, odchodil pár HC dungeonů ve WoWku a už jsem si celkem zvyklDneska večer se tomu ještě trochu podívám na zoubek... Ale docela mě dostalo napájení té klávesnice ze čtyř baterií... Doma mám ještě nějakou starší "multimediální" logitechku která si vystačí se dvěma... Holt ten "úúúžasnej" displej toho asi sežere...
![]()
Naposledy upravil D_a_v_i_d; 15.04.2010 v 23:07.
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Tak kdyby někdo potřeboval a netušil jak na to, tak existuje prográmek uberOptions
http://uberoptions.net/
S jeho pomocí budete mít nad čuflíky myši opravdu plnou kontrolu, včetně možností přeprogramovat si "one-touch-search" čudlík a vlastně i úplně všechno ostatní, což v defaultu od soudruhů z Logitechu nelze![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)