Takže jsem se konečně dokopal k akci a nakonec koupil opravdu ten "Revolution" set, první dojmy a případné dotazy:
Klávesnice je příjemná, dobře se na ní píše, i když se nemůžu zbavit dojmu, že tlačítka jsou trochu "atypická" - chvíli mi trvalo, než jsem si klávesnici "ohmátnul" a psal bez potíží, ale to bude asi zvykem z práce...
Displej na klávesnici je čitelný leda za velmi dobrých světelných podmínek, hoši z Logitechu totiž škudlili na podsvětlení, ačkoliv vidím dobře, tak se mi to blbě četlo i v šeru v cca 17:45... Teď už leda vím, že "tam někde vpředu je", ale bez lampičky si neškrtnete... Za mě je tedy displej v tomto provedení spíše okrasnou featurkou, ale kdo ví, třeba někomu vyhovuje.
Myš padne dobře do ruky, nabízí poměrně hodně možností, včetně přepínání mezi "krokovým" rolováním kolečka a režimem "free spin".... Kolečko se může přepínat buď automaticky "dle typu aplikace", nebo kliknutím na něj... A tady bych měl jeden zásadní dotaz ke šťastným majitelům tohoto setu:
Podařilo se Vám nastavit nějaké jiné tlačítko (třeba to "quick search" za středovým kolečkem, které je v defaultu přiznejme si na dvě věci) tak, aby fungovalo jako "stisk kolečka klasické myši", tedy například v browseru otvíralo stránku v novém tabu? To je totiž docela zásadní nedostatek... Rád bych si "přeprogramoval" ono malé čudlítko za kolečkem, bohužel se mi to zatím nepovedlo
Za případné rady děkuji!

Odpověď s citací