Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 31 z 31

Téma: GR4 4xxx

Senior Member
    Vliv
    284

Standardní

Citace Původně odeslal rombo
    Ne ten Prolink u me taky nemel krabicu....jen kabely, pytlik a 2 CD a obraz nic moc ale newim jestli to dela moncek nebo G4 ikdyz obraz jako Radek mit nemuze
    a jaky ma paměte a kde si ho koupil kolik si z nej dostal

Standardní

Když hceš zvýšit kvalitu obrazu použij omega drajvry se zaměřením na kvalitu obrazu dnes večer sem hodim výsledky rozíl mezi normal a těma omegaama kdyby byl rozdíl jen 500 až tisíc bodů tak se to vyplatí, protože stejně to dneska žádná hra nevyužije a jestli budu mít 9000 nebo 10000 nebo 11000 v Dmarku tak je to jedno.Momentálně mám slabej procesor tak mě brzdí. Takže výsledky kolem 9000 .

Senior Member mince
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Marek.Sedlar
    b3nco : kvůli hlučnému větráčku na chladiči.
    Zas a znova a určite nie naposledy :

Su 2 verzie stači sa opytať aky maju chladiče ja mam s plexy - ten hlučnejši a neni až taky hlučny a za to chladi výborne.

2 verzia - normalny kovovy ten je tichší ale trochu slabší

Standardní hlucnost MSI

To s tou udajnou hlucnosti MSI se tady uz probiralo. Ja osobne s tim zadny problem nemam a karta mi nijak hlucna nepripada. Pokud se nekomu (nejlepe s nejakym TT7 nebo udajne tichy Titanem) hlucna zda, nemusi si kupovat MSI s jeho 3.6ns pametma, klidne si muze koupit Manli nebo Leadtek s tim jeho zrudnym chladicem jeste vice zahrivajicim jeho 4ns pameti

Senior Member Avatar uživatele Spajky
    Vliv
    298

Standardní Re: hlucnost MSI

No,chtel bych vedet,jestli se ty prolinky prodavaj nekde jinde nez v thd nebo computershopu a softcomu a jak je to se zarukou,protoze jsem se na computershopu dival na zaruku v poctu mesicu a tam byla 0.

Standardní

Tak za prvé ccomputershop a softcom je to ta samá firma maj tam chybu ne jedinou, zatim je ten obchod dost nedomakanej a záruka je 23 měsíců apoň u mí 128Mb verze.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jaké ovladače pro řadu GF4 ti 4xxx
    Založil Hidden.Death v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 25
    Poslední příspěvek: 17.11.2003, 18:59

Pravidla přispívání