Ahoj, vracím se zase k tomu zapnutí, stopnul sem si to nabíhání pc po zapnutí přepěťovky, 2 minuty - je to asi 6.5 měsíců po tom , co sem ten zdroj koupil na A. No nic, tak sem si ráno holt zapnul přepěťovku a šel si uvařit kafe, začalo to pískat, bzučet, říkám dobrý, po 2 minutách sem přišel a pokusil se zapnout pc a nic. Tak sem zkoušel přeházet zástrčky od ostatních spotřebičů, nic. Po 5 minutách se mi pc zapnul a při nabíhání do OS buch se zase vypnul. Pak se mi ho teprve podařilo zapnout a spustit po hlášce - nouze, posl. známá konfi a normálně - tak normálně mi naběhl. Sakra, nechce se mi věřit, že by ten zdroj byl v hajzlu,. Předtím sem tam měl EC - je pravda , že 3.5 roku mi to jelo dobře, problémy se zapínáním sem neměl. Nicméně ty poklesy na 3 a 5V větvi byly brutální - taky mi pak vzal na desce integr. zvukovku a 2.1 repro ze zesikem a sluchátka a jo a taky integr. LPT1 výstup na tiskárnu - musel jsem koupit externí LPT - mám přes ní starší laserovou 2 procesorovou laser tiskárnu minoltu 8 Page Pro L. Kuja kucí pomoc, dá se nějak otestovat zátěž zdroje Používám Everest Ultimate, foto jsem posílal, tam se nic nemění - 12,10 ,4.87-4.89 , 3.26-3.28, 1.71 a Vbat cca 3.22-3.26. Jinak mi pc jede denně tak cca přes týden ráno asi 2 odp. tak 4 hodiny, přes víkend a si od 9 do 22.00 takže tak 12,13 hodin denně. V